ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice al Universității București, Andrei Nicolae Popa - simpatizant PSD, a cerut boicotarea referendumului despre familie în mass- media, dar și „să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă în cazul unui potențial referendum”.

După ce Sebastian Bodu a criticat declarațiile împotriva doctorului Dănăilă și pe cei de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării care au fost sesizați în acest caz, în schimb la reacția liderului studenților nu s-a sesizat nimeni pentru jignirile împotriva părinților și bunicilor din această țară, iată că și Beniamin Blidariu, fost lider al consiliului județean al elevilor Timiș, a reacționat în urma acestor declarații pe care le consideră „o batjocoră la adresa părinților și a buncilor noștri care sunt mai tradiționaliști”.

Cel care în acest moment este președinte al elevilor Colegiului Tehnic Henri Coandă spune că „familia este cel mai important lucru în Societate și ca adevarata familie este întemeiată așa cum putem vedea și în Biblie, între un bărbat și o femeie”.

„Să ne lăsăm bunicii și părinții să își spună părerea despre adevarata familie! Postarea lui Andrei Nicolae Popa este o batjocoră la adresa părinților și a buncilor noștri care sunt mai tradiționaliști. Eu personal am crescut într-o familie întemeiată dintr-un bărbat și o femeie care m-au învățat că familia este cel mai important lucru în Societate și ca adevarata familie este întemeiată așa cum putem vedea și în Biblie, între un bărbat și o femeie. Faptul că a adus sugestia ca tinerii care lucrează în jurnalism să se asigure că nu se mai aduc știri despre Coaliția pentru Familie, mă face să îi sugerez să apere democrația, nu să o încalce și să se lupte contra ei! Acei părinți și bunici mai slabi la minte și-au întemeiat familiile și au dus cu greu familia în spate ca unul ca Andrei Nicolae Popa să aibă un viitor. Părinții mei sunt tradiționaliști. Ei și-au întemeiat familia pe o bază clară și autentică. Nu știu despre părinții distinsului Popa, dar știu că părinții mei sunt PRO-FAMILIE! La fel și eu, și la fel și surorile mele!”, este mesajul transmis de Beniamin Blidariu pe adresa ActiveNews.