ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Iarna a venit în forță peste București, iar autoritățile au fost, de multe ori, depășite de situație. Școlile și grădinițele au fost închise, cursurile la unele universități au fost amânate, iar circulația pe străzile orașului a fost un calvar timp de câteva zile. Și totuși, în acest infern, un englez a văzut lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Ran Carmon a sosit la București pentru niște afaceri și a rămas impresionat de faptul că oamenii au ales să înfrunte gerul și zăpada pentru a se duce la muncă!

"Doar ce am vizitat România în scop de afaceri și vă pot spune că e ceva ce putem învăța de la acei oameni. Afară erau -15 grade și oamenii se duceau la muncă fericiți. Nu se putea merge pe troutuar, se mergea pe carosabil. Ei se duceau la muncă la timp, îți respectau jobul. Dacă această furtună de zăpadă avea loc în Marea Britanie, totul era închis", a scris Ran Carmon pe Facebook.

Nu este singurul englez care a avut cuvinte de laudă în acestă perioadă. Ambasadorul Marii Britanii a lăudat modul în care au fost deszăpezite șosele din București, criticând însă faptul că trotuarele erau în unele locuri impracticabile.