ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un gest rar întâlnit a avut loc în urmă cu câteva zile. Copiii Asociației Gladiator au mers la cimitirul Bellu pentru a deszăpezi mormintele marilor actori Amza Pelea, Ovidiu Iuliu Moldovan, Sebastian Papaiani, Marin Moraru sau  Gheorghe Dinică.

Asociația Gladiator este un demers inițiat în anul 2005 de conf.univ. Szobi Cseh pe baza unui studiu științific privind fenomenul violenței. După trecerea în neființă a fondatorului Asociației Gladiator, Szobi Cseh, fiul său, Arpad Cseh, a preluat conducerea și coordonarea proiectului.

Programul s-a bucurat de un real succes datorită rezultatelor pe care le-a avut. Evoluția copiilor a fost vizibilă, atât din punct de vedere al comportamentului, al conduitei morale și fizice, cât și din punct de vedere profesional. Majoritatea dintre ei au obținut locuri de muncă în circuri, roluri de cascadori în filme, spoturi tv sau ca alpiniști utilitari.

Cei care îi pot ajuta, îi pot găsi aici.