ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Facebook caută orice motiv că să scoată din site orice persoană care ar avea relevanță publică în perspectiva Referendumului constituțional din toamnă. Deși geme de pagini în care diverși scelerați pun imagini cu preoți tăiați, biserici în flăcări, calendare "ortodoxe" cu homosexuali șamd, pagina mea a fost suspendată pentru un pamflet, pentru relatarea unei românce din Canada despre politicile sexo-marxiste ale guvernului Trudeau, ce se insinuează în sufletul copiilor și, complet straniu, o repostare a unui video de pe youtube (informație publică) de la o paradă homosexuală din America Latină în care un băiat de vreo 11 ani era pus de „părinți” să danseze lasciv.

Paul Hitter, care are la rândul lui o foarte bună vizibilitate publică, este blocat pentru o săptămâna datorită unei imagini cu un muncitor pe șantier care susține politicile LGBTQ - evident o glumă cu tâlc. Asta pare că-i scoate din minți pe ignari.
 
Întreb: Care sunt politicile și standardele Facebook ce sunt încălcate? - ca să știm și noi. Nu de alta, dar este din ce în ce mai evident că este un site de socializare care are politici evidente împotriva credinței creștine și a Familiei.
De ce nu se respectă libertatea cuvântului și de ce încearcă să fie suprimate vocile critice care denunță (folosind mijloace LEGALE și acceptate public, inclusiv ironia) politicile NWO și ideologia Corectitudinii Politice?
 
Nu știu cine poate răspunde la aceste întrebări pentru că, în spatele imaginii colorate a Facebook, totul arată ca în „Castelul” lui Kafka: un labirint birocratic și absurd, bântuit de umbre fără chip.
 
De fapt, Facebook pare că este o unealtă a Minunatei Lumi Noi, un site croit pentru prostit tefeliști. Poate greșesc, poate exagerez, vă rog să mă iertați, dar mi se pare un site extrem de partizan ideologic.