ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


De duminică, se circulă din nou pe autostrada dintre Sibiu și Orăștie, conform B1 TV. Angajații CNADNR au lucrat fără oprire în ultimele luni pentru a redeschide circulația pe autostradă.

După un an, o lună și două zile autostrada Sibiu-Orăștie s-a redeschis. Șoseaua a fost demolată pe lotul 3, între Săliște și Cunța. 100 de muncitori ai CNADNR au lucrat aproape neîntrerup timp de 45 de zile pentru a putea face posibila redeschiderea lotului 3 al autostrăzii.

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale a anunțat închiderea acestui segment al șoselei în septembrie anul trecut.

Decizia a venit după ce autostrada s-a surpat la mai puțin de un an de la inaugurare. Drumul fusese lansat cu mare fast de fostul premier Victor Ponta cu o zi înainte de al doilea tur prezidențial din 2014.