ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, compania implicată în scandalul dezinfectanților, a murit într-un accident de circulație care s-a produs duminică seară în județul Ilfov, arată primele informații.

Victor Ponta a reacționat pe pagina sa de Facebook și vine în sprijinul celor care nu cred că moartea lui Dan Condrea a fost cauzată de un simplu accident, în spatele acestuia fiind lucruri mult mai complexe.

Fostul premier se întreabă cine are o asemenea putere în țara noastră și cine se temea de eventualele dezvăluiri ale lui Condrea. Ponta este șocat de cele întâmplate și scrie că ”din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața”.

”Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră!? Cum e posibil așa ceva!? Cine are putere să facă așa ceva!? Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el!?

Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața!

PS - am văzut că a confirmat și Comisia de Control a SRI că în mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MĂCAR O SINGURĂ INFORMARE pe tema "Hexi Pharma". La fel în mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc!”, a scris fostul premier pe Facebook.