ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Steven Mosher, recunoscut de mult timp ca expert în politica internă a Chinei, și-a început demersul explicând că temperatura pământului a fluctuat mereu, uneori dramatic.

„Am făcut un studiu istoric al schimbărilor climatice din China, care arată că climatul din China din urmă cu 2000 de ani a fost cu câteva grade mai cald decât cel de astăzi", a spus Mosher, adăugând: „Și bineînțeles că a asta a fost cu mult timp înainte de a începe să auzim despre schimbările climatice și încălzirea globală".

Mosher, care a trecut printr-un program de doctorat în Oceanografie la Universitatea din Washington, a mai remarcat că în timpul perioadei jurasice, pământul era cu 15 grade mai cald decât în ​​prezent, scrie lifesitenews.com.

Criticându-i pe cei care sunt îngrijorați și se tem de încălzirea globală, Mosher a spus că nu cu mult timp în urmă aceiași „experți" făceau în mod ciudat afirmațiile exact opuse. „În anii '70 ... experții în climă avertizau că urmează o epocă de gheață", a spus el. „Acum s-au întors cu 180 de grade și vorbesc de încălzirea globală".

„Adevărul este că nimeni nu știe exact ce se va întâmpla cu climatul în viitor", a explicat Mosher. „Am observat temperaturi extreme pe partea rece și pe partea caldă care face ca orice proiecție de unu sau două grade să fie insesizabile pentru o comparație".

Mosher a vorbit despre „Ecologie și schimbările climatice ca pe o cale pentru controlul populației". 

„Am avut încălzirea globală și epoca de gheață cu mult timp înainte ca ființele umane să inventeze motorul cu combustie internă și cu mult timp înainte să fim un milion sau ca noi să putem alerga în jurul planetei, dând naștere „unor mici emițători de dioxid de carbon”", citând de fapt cum se referă activiștii la schimbările climatice la copii.

Referindu-se la colegii lui compromiși, Mosher a spus că prea mulți sunt influențați de guverne. 

„Sunt într-adevăr îngrozit de modul în care comunitatea științifică a fost vândută pentru granturi mari de cercetare și pentru a obține numele lor evidențiat în jurnalul facultății și a fi invitat la conferințele ONU", a spus Mosher. „Aceasta este cea mai mare fraudă științifică comisă vreodată asupra familiei omului".

Mosher a acuzat „experții" că au sărit în tabăra celor care acuză încălzirea globală pentru că „sunt bine plătiți să facă acest lucru". „Când cheltuiți miliarde de dolari subvenționând cercetarea, obțineți, în general, ceea ce plătiți", a acuzat el. „Cercetătorul pentru climă, care primește grantul de un milion de dolari și spune: „După studiu, nu există nici un pericol de încălzire globală”", nu primește subvenția.

„Dar tipul care primește 10 milioane de dolari pentru a „găsi" încălzirea globală va primi probabil o sută de milioane", a explicat Mosher.

Dar chiar dacă temperatura pământului crește, Mosher spune că acest lucru nu se traduce prin predicțiile lui Al Gore, care în 2006 avertiza că statul Florida se va scufunda în ocean într-un deceniu, ceea ce nu s-a întâmplat.

„În opinia mea, un pic de încălzire nu este neapărat un lucru rău", a afirmat Mosher. „Chiar dacă pământul se încălzește în următorii o sută de ani, eu susțin că va fi un lucru bun pentru omenire".

O planetă mai încălzită va oferi în plus teren pentru agricultura foarte necesară. Dacă temperaturile cresc, „vom vedea că și Canada va fi în măsură să aducă suprafețe întinse spre cultivare. Vom vedea culturi în Siberia. Vom vedea că producția de alimente va crește", a spus Mosher.

„Mai mulți oameni mor în timpul iernii de frig decât să moară de căldură în vară", a explicat el. „Vom vedea ratele de mortalitate mai ridicată printre cei foarte tineri și cei foarte bătrâni. Viața va fi salvată", a spus Mosher, care a adăugat „va fi mai puțină foame în lume".

Mosher numește actualul mediu de corectitudine politică de miliarde de dolari pe an drept „efort de propagandă gigantică" împotriva științei și bunului simț. „Acesta este un mit de vinovăție", a spus el. „Acesta este un mit care conduce la controlul populației. Acesta este un mit care va reduce consumul de energie și care va ucide literalmente oamenii săraci".

„Acest lucru este în cele din urmă în privința ecologiștilor radicali, și a ideii  lor de paradis în fața omului", a spus Mosher, spunând că acești radicali cred că oamenii „l-au distrus". „Ei s-au confruntat cu încălzirea globală ca scuză pentru a justifica războiul lor asupra oamenilor pentru a promova avortul, sterilizarea și contracepția în întreaga lume."

Mosher a subliniat că scopul final al radicaliștilor este controlul populației. „Ei au salutat de la bun început politica Chinei privind un copil", a menționat el.