ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dr. Anthony Fauci și restul consilierilor pe probleme de Covid ai președintelui Biden s-au dovedit a fi din nou în eroare în ceea ce privește „știința” vaccinurilor Covid. După ce le-a spus americanilor că vaccinurile oferă o protecție mai bună decât infectarea naturală, un nou studiu din Israel sugerează contrariul: infectarea naturală oferă un scut mult mai bun împotriva variantei Delta decât vaccinurile, arată ZeroHedge.

Studiul a fost descris de Bloomberg ca fiind „cea mai vastă analiză din lumea reală care compară imunitatea naturală - dobândită în urma unei infectări anterioare - cu protecția oferită de unul dintre cele mai puternice vaccinuri utilizate în prezent”. Cu câteva zile în urmă, am observat cât de remarcabil a fost faptul că presa mainstream a dat în sfârșit glas oamenilor de știință pentru a critica impulsul președintelui Biden de a începe să distribuie doze de rapel. Ei bine, acest studiu pune și mai mult sub semnul întrebării credibilitatea bizuirii pe vaccinuri, având în vedere că studiul a demonstrat că, de fapt, cei vaccinați au fost de 13 ori mai predispuși la infectare decât cei care au fost infectați anterior și de 27 de ori mai predispuși să fie simptomatici.

Alex Berenson, jurnalist științific, a apreciat studiul ca fiind suficient pentru „a pune capăt oricărei dezbateri despre vaccinuri versus imunitatea naturală”.

Iată un extras din raportul realizat de Science Magazine:

Noua analiză folosește baza de date a Maccabi Healthcare Services, care are în evidență aproximativ 2,5 milioane de israelieni. Studiul, coordonat de Tal Patalon și Sivan Gazit de la KSM, ramura de cercetare și inovare a sistemului, a constatat, în urma a două analize, că persoanele care au fost vaccinate în ianuarie și februarie au fost, în iunie, iulie și în prima jumătate a lunii august, de șase până la 13 ori mai susceptibile de a se infecta decât persoanele nevaccinate care au fost infectate anterior cu noul coronavirus. Într-o analiză, comparând mai mult de 32.000 de persoane din sistemul de sănătate, riscul de a dezvolta COVID-19 simptomatic a fost de 27 de ori mai mare în rândul celor vaccinați, iar riscul de spitalizare - de opt ori mai mare.

De data aceasta, datele nu mai lasă nicio îndoială asupra faptului că infectarea naturală este cu adevărat cea mai bună opțiune de protecție împotriva variantei Delta, în ciuda faptului că SUA nu recunosc că persoanele deja trecute prin boală au anticorpi care le protejează împotriva virusului.

Fiind prima țară care a implementat vaccinul Covid pe scară largă, Israelul se află acum într-o situație de neconceput: numărul zilnic de cazuri a atins noi recorduri, deoarece varianta Delta străpunge protecția vaccinului ca un cuțit fierbinte care trece prin unt.

 

Rezultatele studiului reprezintă cel puțin o veste bună pentru cetățenii care au trecut deja cu succes prin boala Covid-19.

„Această analiză a demonstrat că imunitatea naturală oferă o protecție mai durabilă și mai puternică împotriva infectării, a bolii simptomatice și a spitalizării din cauza variantei Delta”, au declarat cercetătorii.

Aceste ultime date arată că vaccinurile Covid nu oferă nici pe departe protecția de peste 90% pe care a anunțat-o inițial FDA după autorizarea de urgență a acestora. Alte studii au revelat că efectele secundare nocive cauzate de vaccinurile cu ARNm sunt, de asemenea, mai răspândite decât se credea anterior.

Citiți mai jos versiunea preliminară a studiului:
 
 

2021.08.24.21262415v1.full by Joseph Adinolfi Jr.