ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dezbaterea televizată dintre cei doi candidați la poziția de lider al Partidului Conservator și la funcția de premier al Marii Britanii a fost întreruptă după un accident în studio. Se pare că moderatorului i s-a făcut rău, anunță surse din presa britanică, citate de ȘtiripeSurse. Ziarista Kate McCann s-a prăbușit cu zgomot puternic. „Dumnezeule!”, a strigat candidata Liz Truss ieșind din cadru.

Dezbaterea de marți între Rishi Sunak și Liz Truss a fost întreruptă după un accident în studio, anunță Sky News.

Liz Truss și-a dus mâinile la față și a spus „oh, Doamne", iar apoi emisiunea a fost întreruptă. Cu puțin timp înainte, în studio s-a auzit un zgomot puternic.

„Ne cerem scuze pentru întreruperea acestui program", scrie în mesajul publicat pe TalkTV și pe fluxul The Sun în urma incidentului, scrie mediafax.ro, potrivit sursei citate.

Ulterior, TalkTV a început să transmită din nou, dintr-un un alt studio, cu prezentatorul Ian Collins spunând că a existat o „problemă medicală".

„Toată lumea este în regulă, așa că aceasta este vestea bună. Rishi Sunak și Liz Truss sunt în studio, discutând cu cititorii și răspunzând la aceste întrebări", a spus Collins.

News UK a confirmat că prezentatoarea Kate McCann a leșinat pe scenă în timp ce era în direct pentru dezbaterea dintre cei doi candidați.

Kate McCann este o propagandistă covidistă cunoscută în media britanice dominată de astfel de personaje. 

Peste 600 de oameni au murit ieri din cauza Covid-19, dar, pe bicicletă spre serviciu, am trecut pe lângă o dubă de înghețată (și coadă la ea) la Brockwell Park, Brixton skatepark deschis și aglomerat, grupuri mari beau pe stradă în Stockwell și o mulțime de mașini pe drumuri. Cu adevărat, oamenii devin amorțiți față de risc?”, scria ea pe Twitter profund îngrijorată de soarta copiilor de la coada de înghețată și din „mulțimea de mașini” de pe străzi.

„Primul ministru către conspiraționiștii Covid: Trebuie să mai crească!”, mai scria ea.

„COVID-19: Peste 13.000 de femei raportează modificări ale menstruației după administrarea vaccinului, dar experții spun că fertilitatea nu este afectată.” mai spunea Kate McCann la SkyNews.

Un studiu publicat chiar azi de ActiveNews demonstrează contrariul.

The Guardian publică filmarea de mai sus. Conform surselor din media britanică Kate McCann (foto în roșu mai jos) este triplu vaccinată. Dacă nu a făcut și doza patru...