ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un nou protest anti-restricții va avea loc duminică, la Timișoara. Începând cu ora 16:00, românii se adună în Piața Victoriei din Timișoara la acțiunea CIVICĂ intitulată ”Manifest pentru LIBERTATE”.

După 30 de ani de la Revoluția Română, asistăm parcă înlemniți la ASASINAREA Libertății planetei Pământ și a Poporului Român prin frică! E ceasul TREZIRII, e ceasul IUBIRII! Atunci când suntem copleșiți de teamă și anxietate, iar în jurul nostru domnește haosul și necunoscutul, mai ales atunci avem nevoie de puncte de referință clare și puternice, care s-au dovedit valabile și au dăinuit în orice vremuri, oricât de incerte sau ostile, se spune în comunicatul organizatorilor, transmis pe pagina de Facebook.

”Iubirea, Dumnezeu, normalitatea, firescul, bunul-simț, nu au cum să fie alterate. Orice virus, oricât de "abil" ar fi, nu poate rescrie istoria, nu poate limita drepturile fundamentale, nu ne poate fura viața și viitorul nostru și al copiilor noștri. Cerem autorităților și guvernanților, profesionalism, transparență, comunicare onestă, empatie! Suntem negaționiștii echivocului, obscurantismului, manipulării, dezinformării, incoerenței, amenințărilor! Cerem ca Sănătatea, Constituția, Drepturile și Libertățile să fie respectate, garantate și nealterate!  Ele nu sunt jucării de dat, nici obiecte de experiment pentru ipochimenii care au zdrobit, odinioară,    intelectualitatea și spiritualitatea României! Nu ne supunem lor și nu vrem să retrăim scenarii din epoci totalitare pe care le-am crezut apuse. Ne dorim ca mințile tinere (și nu numai!) să iasă din amorțeală, să-și pună întrebări și să caute răspunsuri bazate pe iubire și pe logică, nu pe frică”, potrivit comunicatului.