ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prezent în studioul emisiunii "Marius Tucă Show”, Alexandru Rafila a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit ultimele afirmații făcute de ministrul sănătății, Nelu Tătaru, despre evoluția pandemiei de coronavirus în țara noastră.
 
Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății a făcut o criză râs în momentul în care Marius Tucă i-a cerut să comenteze niște declarații confuze făcute de ministrul Nelu Tătaru, cu privire la evoluția numărul de cazuri COVID. 


Pentru câteva minute, Alexandru Rafila nu a putut să rostească niciun cuvânt. În cele din urmă, profesorul și-a revenit în fire și a încercat să explice ceea ce ministrul sănătății a vrut să spună.

Alexandru Rafila a început să râdă puternic, odată cu moderatorul, după ce acesta din urmă a început să-i citească ce a spus Nelu Tătaru despre criza COVID-19.

„Suntem pe acel trend crescător, dar scăzând ca și intensitate a creșterii numărului de cazuri de la o zi la alta - nu suntem în scădere - suntem în momentul în care, dacă respectăm în următoarele săptămâni niște lucruri, ar trebui să ajungem la un platou, a fost prima declarație la care cei doi au râs cu poftă.

Încă este primul val, dar noi putem transforma acest prim val într-un val cu două cocoașe. Putem face o a doua cocoașă care poate fi mai violentă decât prima, în condițiile în care dacă atunci acționa un instinct de conservare, acum parcă acest instinct de conservare este dat la o parte de concetățenii noștri, a fost a doua declarație a lui Nelu Tătaru, care i-a amuzat pe Tucă și Rafila.
 
Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. Iată imaginile: