ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


COMUNICAT DE PRESĂ

Marți, 13 iunie, începând cu ora 19:00, pe traseul Piața Revoluției - Piața Universității, va avea loc un mars comemorativ organizat de organizațiile civice N.O.I. (Neam Onoare Identitate), H&P (Honor et Patria), Camarazii România, Asociația Gogu Puiu și Haiducii Dobrogei, Starea de Libertate și Legitimă Apărare.

Scopul acestui marș este să comemoreze victimele evenimentelor din iunie 1990, când sistemul i-a denigrat și etichetat pe studenți drept "golani", iar în prezent să semnaleze opoziția societății civile față de un sistem corupt care promovează neomarxismul globalist, antinaționalismul agresiv și atacurile la adresa valorilor tradiționale ale României.

În anii '90, studențimea a format o forță anticomunistă autentică, dar în ultimii 30 de ani universitățile au devenit promotori ai neomarxismului globalist și ai unui antinaționalism agresiv, care atacă valorile tradiționale ale României, libertățile cetățenești și chiar școala, transformată în spațiu de propagandă LGBT. Organizatorii consideră că este necesară o acțiune radicală din partea societății civile, ținând cont de faptul că războiul se poartă în primul rând pentru mințile și sufletele copiilor noștri.

Toți cei care înțeleg pericolul în care ne aflăm ca națiune și ca țară sunt așteptați marți în Piața Revoluției, nu doar pentru a comemora, ci și pentru a semnala faptul că societatea civilă este vie și se va opune răului care ni se pregătește. Organizatorii reamintesc faptul că este nevoie de acțiuni concrete care să semnaleze opoziția față de un sistem corupt și antidemocratic.

Vă așteptăm alături de noi!

Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990

Vezi galeria Fenomenul Piața Universității 1990 și Mineriada din Iunie 1990