ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decesele provocate de gripă în rândul copiilor canadieni sunt pe cale să doboare recordurile istorice. La doar câteva săptămâni de la începerea sezonului de gripă (până la 18 decembrie 2022), au fost raportate 11 decese legate de gripă la copii și adolescenți din Canada, potrivit unui studiu realizat de CBC News, scrie VigilantFox.

CBC News a raportat: „Gripa rareori ucide copii în Canada. În ultimul deceniu, nu au existat niciodată mai mult de 13 decese într-un an din cauza gripei în rândul celor cu vârsta de 19 ani sau mai puțin, iar media anuală pre-pandemică a fost de nouă, potrivit cifrelor Agenției de Sănătate Publică din Canada.” Potrivit CDC, sezonul de gripă începe să se intensifice în februarie.
Având în vedere că statul Canada este un vecin al Statelor Unite cu vreme rece, este firesc să presupunem că experimentează un model similar. Așadar, acest număr de 11 decese cauzate de gripă la copiii canadieni s-ar putea dubla, tripla sau chiar cvadrupla cu ușurință până la sfârșitul sezonului de gripă.
 
Ceea ce este, de asemenea, îngrijorător este faptul că multe provincii canadiene sunt reticente sau nu doresc să publice datele. „La începutul acestei luni, Columbia Britanică a anunțat public că gripa a ucis cel puțin cinci copii în noiembrie, dar numai după ce detaliile unei conversații interne în care au fost implicați oficiali ai spitalelor au fost dezvăluite unui organ de presă la începutul acestei luni. În același timp, atunci când CBC News a întrebat alte provincii despre decesele cauzate de gripa pediatrică, oficialii din Ontario au refuzat să furnizeze statistici."
 
Deci, ce se întâmplă? De ce se pare că ascund datele? Nu ar fi de datoria autorităților sanitare să avertizeze părinții cu privire la acest risc fără precedent pe care gripa îl reprezintă acum pentru copiii lor? Și de ce sunt decesele cauzate de gripă atât de mari, atât de devreme?
 
 Dr. William Makis are o teorie

Și aceasta explică de ce autoritățile sanitare sunt atât de tăcute în legătură cu această criză emergentă a gripei. Dr. William Makis este un medic canadian, cercetător în domeniul cancerului și autor a peste 100 de publicații medicale revizuite de colegi.

El crede că injecțiile cu ARNm dăunează sistemului imunitar al copiilor mici până la punctul în care aceștia nu mai pot lupta împotriva unor infecții comune de care copiii tineri și sănătoși ar trebui să fie capabili să se lupte. Și, prin propriile sale cercetări, a găsit 23 de copii canadieni care au murit brusc sau neașteptat în ultima lună. El explică: „Acum, multe dintre acestea sunt atribuite gripei. Câteva au fost atribuite unor infecții cu streptococ care au fost fatale - care nu ar trebui să fie fatale. Și apoi mai sunt și decese subite, ciudate, despre care chiar nimeni nu vorbește deloc".

Dr. Makis relatează apoi despre decesele subite sau neașteptate pe care le-a descoperit în șase provincii canadiene.
 
VIDEO: