ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ActiveNews vă prezintă în exclusivitate 3 cazuri de cetățeni americani care au suferit reacții adverse severe în urma injectării cu serurile experimentale Covid.

1. Julie Ann Nobles, o tânără mamă și soție din Denver, Carolina de Nord, SUA, s-a ales cu o paralizie facială după ce și-a făcut „vaccinul” Covid de dragul de a scăpa de obligativitatea purtării măștii, convinsă fiind de presă că nimic rău nu i se poate întâmpla. Înainte de asta, avea o familie fericită și nici prin gând nu i-ar fi trecut că peste câteva luni, fugind de posibilitatea contractării unei răceli ipotetice, își va atrage un handicap sever, cât se poate de real, care să-i pericliteze capacitatea de a se mișca și de a vorbi.
 

„Deci, fac această postare doar cu scopul de a avertiza asupra efectelor secundare care pot apărea odată ce ați făcut injecția Covid. Nu sunt aici pentru a spune cuiva să facă sau nu injecția, ci doar pentru a împărtăși experiența mea, astfel încât oamenii să aibă mai multe dovezi despre lucrurile care se pot întâmpla, venind de la o persoană cunoscută. 

Vineri m-am dus bucuroasă la centrul de vaccinare din zona mea pentru a-mi face injecția. Emoționată pentru recenta anulare a obligativității purtării măștii pentru cei complet vaccinați și auzind la știri cum că vaccinul este sigur și toată lumea în vârstă de peste 16 ani ar trebui să meargă să și-l facă. Asta am făcut și eu, iar 45 de minute mai târziu mă aflam la urgențe, în imposibilitate de a înghiți. Ciudat, dar nu foarte tare. Mi s-au administrat steroizi și Benadryl și am fost trimisă acasă. Trei zile mai târziu, am avut un fel de atac de panică, repetat de două ori în două ore, cu dureri atroce de gât și amorțeală la nivelul feței. 

După ce tocmai fusesem la urgențe, nu mi-am mai dorit să mă întorc acolo doar pentru a plăti o altă factură uriașă. Dar, în această dimineață m-am trezit în imposibilitatea de a-mi mișca partea dreaptă a feței. Am mers la o unitate de primiri urgențe, de unde m-au trimis să fac un CT, un RMN, un EKG și analize de sânge pentru a exclude posibilitatea unui accident vascular cerebral. Slavă Domnului că este doar o paralizie Bell!

De când am aflat asta am căutat pe Google și am aflat mai multe informații despre paralizia Bell asociată injecției Covid. Fac publică situația mea prin toate mijloacele, doar pentru a rămâne consemnată ca o reacție posibil mai frecvent întâlnită decât se spune. 

Sunt curioasă să știu dacă cineva dintre cunoscuții mei a mai avut această reacție sau una similară”, a scris Julie Ann Bells pe 20 mai 2021 pe Facebook, citând un articol publicat în decembrie pe VeryWellHealth.com cu titlul „de ce nu ar trebui să fii îngrijorat despre paralizia Bell manifestată în studiile clinice ale vaccinurilor Covid-19”. 

Pe scurt, acesta arăta că printre participanții la studiile clinice ale vaccinurilor Covid de la Pfizer și ModeRNA s-au înregistrat 7 cazuri de paralizie facială Bell și trăgea în mod manipulatoriu concluzia că frecvența acestor cazuri nu este mai mare decât frecvența paraliziei Bell la nivelul întregii populații și că simptomele acestei paraliziii „aproape întotdeauna” trec de la sine. Așa că, de ce nu te-ai vaccina? Păi, poate pentru a nu fi indus în eroare ca alte persoane de bună credință care au mers pe mâna „informațiilor oficiale”, punându-și în pericol viața
 
Iată ce relata Julie Ann Nobles, susținută de soțul ei pentru a putea vorbi, pe 28 iunie 2021:
 
 
În acest videoclip, pacienta povestește că a început terapia ocupațională și, după o scurtă conversație preliminară, terapeuta i-a mărturisit că nu a mai întâlnit un caz precum al ei în toată cariera ei de 20 de ani. Dar, colaborând și făcând exerciții specifice, au reușit să ajungă la o oarecare coordonare a mișcărilor, ținând sub control spasmele. Julie Ann poate, astfel, să zâmbească din nou cu toată gura, deși are jumătate de față paralizată. Soțul ei mărturisește că s-a format un grup de rugăciune care i-a ajutat foarte mult să își redobândească încrederea, speranța și confortul psihic. Pe bolnavă o liniștește faptul că a mai fost raportat între timp un caz identic cu al ei și, astfel, nu mai trăiește cu impresia că e singura care trece printr-o asemenea suferință.
 
2. Byron Fader, un anti-catolic fervent și sculptor de artefacte mitologice, se mândrea în octombrie 2020 că a părăsit Noua Scoție, Canada, pe care nu o mai suporta din cauza culturii „colonialiste și rasiste”. Ajuns în Powell River, British Columbia, în noua sa oază de liniște, obișnuia să sculpteze, să meargă cu barca pe lac, să pescuiasă, să înoate, să gătească. Dintr-o dată, pe 7 iunie 2021 el destăinuie pe Facebook că nu mai poate face nimic din toate acestea, din cauză că este bolnav de aproape o lună, de când s-a injectat cu serul experimental dezvoltat de ModeRNA.
 
„Vă mulțumesc tuturor pentru urările de ziua mea.Pentru cei care nu sunt la curent, am fost bolnav timp de peste patru săptămâni, de când am făcut vaccinul moderna. Am intrat și am ieșit din spital cu multe analize și mi s-a spus că am o problemă cardiacă. Sper ca săptămâna aceasta să pot primi ajutorul unor specialiști. Sunt de părere că, o dată ajuns la 50 de ani, începi să „cobori dealul”, dar eu parcă am căzut de pe stâncă”, posta Byron Fader pe Facebook în data de 7 iunie 2021. 
 
„Ce glumă nenorocită să vezi la știrile de seară cum vorbesc despre cât de sigure sunt aceste vaccinuri. Este a 39-a zi a coșmarului meu și vorbesc cu oameni din toată America de Nord zilnic, ascultându-le poveștile de groază și încercând să-i consolez în timp ce tremură și se cutremură de spaimă. Unii sunt grav afectați de 6 luni încoace și niciunul nu și-a revenit complet”, a relatat el într-o postare pe 19 iunie, în ceea ce pare a fi jurnalul lui sporadic. Bineînțeles, Facebook-ul i-a lipit etichete peste toate postările pe tema vaccinării - „Pentru resurse despre vaccinuri, vizitați Centrul de informații Covid-19”, nu ascultați ce spune individul ăsta.

Cea mai recentă postare a lui a fost pe 29 iunie, după ce în ajun postase o filmare de la conferința de presă a senatorului american Ron Johnson, care a dat în vileag cazuri de persoane cu grave reacții adverse după vaccinarea anti-Covid.
 

„Petrec cea mai mare parte a timpului în pat. Pot să ies să fac puțină mișcare, dar încep imediat să tremur, ceea ce duce la greață, vertij, dificultăți de respirație, creșterea tensiunii arteriale. Nu există speranță de vindecare. Nu pare să existe niciunde în lume. Încerc doar să găsesc medicamente pentru a face față. Mi-aș dori să nu fiu nevoit să încerc să găsesc răspunsuri medicale pe cont propriu sau cu prietenii, familia și diverse grupuri de discuții. Mi-aș dori să nu fiu nevoit să îmi descriu simptomele la nesfârșit doar pentru a mi se răspunde că totul e în mintea mea, când de fapt există mii de oameni ca mine cu aceleași probleme,dar Canada și lumea încă ezită să recunoască faptul că existăm.
 
Pe măsură ce văd cum numărul nostru crește în fiecare zi, mă gândesc că va veni o vreme când nu vor mai putea să ne ascundă. Poate că abia atunci comunitatea medicală se va aduna să găsească un răspuns. Până atunci, bărbații, femeile și copiii ca mine suferă în tăcere ca victime colaterale în războiul împotriva coronavirusului”, se confesa el pe Facebook marți. Care Facebook i-a și lipit o etichetă că „Vaccinurile Covid-19 sunt testate în mod riguros pentru a se verifica siguranța și eficacitatea acestora, apoi sunt monitorizate cu atenție. Sursa: Organizația Mondială a Sănătății. (link) Informații despre vaccinuri” - nu cumva să credeți ce vă spun oamenii care au trecut deja prin asta!
 
 
3. Shawn Vidiella, o mamă a 4 copii din Oakland City, Indiana, SUA, sub constrângerea angajatorului, a făcut „vaccinul” Covid de la ModeRNA pe 4 ianuarie 2021 și, de atunci, a început să aibă convulsii în tot corpul. După aceea, a început să posteze relatări despre ce i se întâmplă. După ce i s-a ameliorat parțial starea, ea a devenit o militantă împotriva serurilor experimentale, participând la proteste și chiar la un film documentar despre soarta celor care au suferit vătămări.
 
 

„Dacă vă gândiți la vaccinul pentru covid..... MODERNA.... v-aș sfătui să nu-l faceți! Sunt într-o stare gravă! Pe zi ce trece se înrăutățește tot mai mult și nu primesc ajutor sau răspunsuri de nicăieri! Sunt speriată de moarte, ca să nu spun mai mult! Și n-am reușit nicicum să găsesc pe cineva care să îi dea de capăt acestei stări! Am fost la 2 spitale astăzi, am ieșit din Deaconess și am mers la St Vincent. Nici acolo nu am primit răspunsuri. Ei spun să mergem la un neurolog (cine știe când mă poate consulta). Ieri, limba mea a început să aibă spasme și nu s-a mai oprit. Azi, toată ziua am avut convulsii în tot corpul! M-au trimis acasă!!! Postez filmulețe care sunt destul de jenante dacă mă cunoașteți, dar vreau să vedeți ce mi se întâmplă! Tot ce vă rog e să vă rugați pentru mine”, scria Shawn Vidiella pe 8 ianuarie pe Facebook
 
 
 
„Avertisment..... filmarea va fi tulburătoare!!! 
Simt că le datorez o actualizare urmăritorilor mei și tuturor celor care donează pentru a mă ajuta! Au trecut deja peste 4 luni de când sufăr de pe urma vaccinului! În unele zile am doar ușoare tremurături și scuturături, dar de câteva ori pe săptămână am convulsii. Chiar acum am convulsii puternice! În urmă cu doar câteva zile am fost dusă de urgență la spital după ce soțul meu nu a mai putut obține nici o reacție din partea mea. Nu-mi amintesc prea multe, deoarece am avut mai multe convulsii în acea zi! Cu toate acestea, am fost externată fără să mi se ofere nici o explicație! 

Am făcut prima doză de vaccin Moderna pe 4 ianuarie 2021 și am fost incapabilă să mai lucrez din 6 ianuarie 2021. Lucrez pentru American Senior Communities la Căminul de bătrâni „Bunul Samaritean" din orașul Oakland! Ei au refuzat să îmi recunoască oricare dintre afecțiunile și mi-au respins cererea de compensare a muncii! Colegii mei de serviciu știu că am fost constrânsă de corporație în acea zi să mă vaccinez! Am cedat și am făcut o doză de dragul echipei, iar ei mi-au distrus viața! Dacă ei își tratează angajații astfel, imaginați-vă cum vă tratează bătrânii acolo! Gândiți-vă la asta preț de un minut!”, îi îndemna ea pe cititori pe 12 mai 2021.

 
 
„După cum cei mai mulți dintre voi știți deja, am făcut vaccinul pe 4 ianuarie 2021 și, de atunci, viața mi s-a schimbat pentru totdeauna! Am pierdut mulți prieteni, majoritatea colegilor mei m-au abandonat. Am fost concediată de la locul meu de muncă! Nu mă mai pot bucura de nimic din ce îmi plăcea înainte să fac, familia mea suferă din această cauză!  Mi-e dor de slujba mea, de pacienții mei, aceea era vocația mea! Totul mi-a fost confiscat, iar American Senior Communities, Căminul și Centrul de Reabilitare „Bunul Samaritean” m-au abandonat ca pe-o măsea stricată! Mi-a fost refuzată compensația de muncă chiar dacă medicul meu mi-a spus să mă duc la urgențe. Scrie în fișa mea că sunt alergică la vaccinul moderna și totuși nu pot obține un diagnostic real sau vreun ajutor medical! Facturile continuă să se adune, în condițiile în care noi am trecut de la 2 venituri la 1. Vă rugăm să continuați să vă rugați pentru că astăzi se împlinesc 5 luni! Am atașat un video care prezintă cine am fost, cine sunt și în ce stare m-a adus acest vaccin! Atașez și link-ul pentru strângere de fonduri, pentru că avem nevoie de tot ajutorul pe care îl putem obține! Rugați-vă și dați mai departe!!! Indiferent ce se întâmplă, sper ca cei care m-au abandonat să aprecieze că eu continui să lupt pentru voi! Continui să vorbesc și sper să înceteze această obligativitate, ca măcar voi să nu ajungeți ca mine!”, spunea ea pe 4 iunie într-o postare. 
 

 
În fine, ea a anunțat pe 1 iulie că e bucuroasă că urma să-i sosească Ivermectina cu care va începe tratamentul și că se apropie și vizita la neurolog. Shawn Widiella le mulțumește prietenilor și „noii familii” de vaccinați cu probleme, cu care împărtășește aceleași suferințe și idealuri.
 
„În sfârșit, am ajuns în iulie. Ivermectina mea ar trebui să ajungă astăzi... Încă o lună și mă voi duce la neurolog! Au trecut 6 luni lungi și cumplite! Continuați să vă rugați, acum că atât de mulți sunt conștienți de posibilitatea reacțiilor adverse severe!!!! Poate voi primi niște răspunsuri! Nu aș fi reușit să fac față acestei încercări fără dragostea copiilor mei, a soțului meu, a animăluțelor, a prietenilor care au continuat să-mi fie alături, a noilor prieteni sau, mai bine spus, a noii familii pe care am întâlnit-o și pe care am reușit și eu să o ajut în această perioadă! Sora mea de suflet, Angelia Gipson Desselle, pe bune, nu pot să o laud suficient! Ea este și va fi pentru totdeauna cea mai bună prietenă a mea! Dumnezeu ne-a adus împreună cu un scop! Noi literalmente ne terminăm una alteia propozițiile, ne gândim la același lucru deodată, deși trăim în state îndepărtate! Și știm întotdeauna când cealaltă are o zi proastă! Ea m-a încurajat în cele mai rele zile ale mele! Vă rog să continuați să ne păstrați în gândurile voastre, continuați să dați mai departe povestea mea, pentru ca, împreună, să putem salva vieți!!!”, scria femeia ieri, dar nu referindu-se la modul în care Fauci sau câte un Arafat ne îndeamnă să „salvăm vieți” vaccinându-ne.