ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu ar trebui să impunem nimănui vaccinurile Covid, în condițiile în care dovezile arată că imunitatea dobândită în mod natural este egală sau mai robustă și superioară celei oferite de vaccinurile existente. În schimb, ar trebui să respectăm dreptul la integritate fizică al indivizilor, pentru ca aceștia să decidă pentru ei înșiși, scrie Dr. Paul Elias Alexander într-un articol publicat de The Defender.

Autoritățile din domeniul sănătății publice și sistemul medical, cu ajutorul presei politizate, induc lumea în eroare cu afirmații conform cărora vaccinurile Covid-19 oferă o protecție mai mare decât imunitatea naturală.

Directoarea Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), Rochelle Walensky, de exemplu, a dezinformat lumea cu declarația sa publicată în octombrie 2020 în LANCET, conform căreia „nu există dovezi privind o imunitate protectoare de durată la SARS-CoV-2 în urma infectării naturale” și că „efectul scăderii imunității ar reprezenta un risc pe termen nelimitat pentru populațiile vulnerabile”.

Imunologia și virologia 101 ne învață de mai bine de un secol că imunitatea naturală conferă protecție împotriva proteinelor care formează învelișul extern al unui virus respirator, și nu doar împotriva uneia dintre ele, cum ar fi glicoproteina spike a SARS-CoV-2.

Există inclusiv dovezi solide privind persistența anticorpilor. Chiar și CDC recunoaște imunitatea naturală în cazul varicelei și al rujeolei, al oreionului și al rubeolei, dar nu și în cazul Covid-19.

Cei vaccinați prezintă încărcături virale (foarte mari) similare cu cele ale celor nevaccinați, iar cei vaccinați sunt la fel de infecțioși. Riemersma et al. prezintă, de asemenea, date din Wisconsin care confirmă faptul că persoanele vaccinate care sunt infectate cu varianta Delta pot transmite (și transmit) SARS-CoV-2 altora (atât celor vaccinați, cât și celor nevaccinați).

Această situație tulburătoare în care persoanele vaccinate sunt infecțioase și transmit virusul a apărut în studiile de referință lui Chau et al. (lucrători în domeniul sănătății din Vietnam), la focarul din spitalul finlandez (răspândire în rândul personalului medical și al pacienților) și la focarul din spitalul din Israel (răspândire în rândul  personalului medical și al pacienților).

Aceste studii au arătat, de asemenea, că echipamentul de protecție personală și măștile au fost în mare parte ineficiente în mediul medical. Din nou, boala Marek la găini și situația vaccinării explică ce ne așteaptă cu aceste vaccinuri nesigure (transmitere crescută și mai rapidă și mai multe variante, mai greu de gestionat).

În plus, înainte de orice vaccinare, ar trebui să fie evaluată imunitatea existentă, prin intermediul unui test de anticorpi (sau al unui test care detectează răspunsul unei celule T) exact, sigur și fiabil, sau pe baza unor dovezi ale unei infectări anterioare (un test PCR sau un test antigen pozitiv anterior). Aceasta ar fi o dovadă de imunitate este egală cu cea a vaccinării și ar trebui să beneficieze de același statut social ca orice protecție indusă de un vaccin.

Astfel, s-ar atenua anxietatea socială cauzată de aceste mandate de vaccinare forțată și de tulburările sociale generate de pierderea locului de muncă, de refuzul privilegiilor sociale etc. Divizarea celor vaccinați și a celor nevaccinați într-o societate - separarea lor - nu este sustenabilă din punct de vedere medical sau științific.

Brownstone Institute a documentat anterior 30 de studii privind imunitatea naturală în raport cu Covid-19.

Acum, același Institut, a întocmit o listă bibliografică actualizată și cuprinzătoare - pe care o puteți consulta AICI - conținând 81 de studii științifice de cea mai înaltă calitate, complete și solide, precum și rapoarte de dovezi/declarații de poziție privind imunitatea naturală în comparație cu protecția oferită de vaccinul Covid-19, oferindu-le cititorilor posibilitatea de a trage propriile concluzii.