ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Neobositul traducător Ionel Trandafir oferă cititorilor ActiveNews un nou film excepțional subtitrat în limba română. Îi mulțumim în mod deosebit și vă invităm să-l urmăriți mai sus și să citiți introducerea domnului Ionel Trandafir în continuare:

Marea Deșteptare este al treilea episod al seriei Plandemic în regia lui Mikki Willis. Această experiență documentară asamblează piese de puzzle interzise pentru a dezvălui imaginea de ansamblu a ceea ce se întâmplă cu adevărat în America și nu numai.

”Marea Deșteptare” se dorește a fi un far care să ne ghideze pentru a ieși din furtună și a ne îndrepta spre un viitor mai luminos.

Primele două filme Plandemic au fost lansate în 2020, adunând milioane de vizualizări și sute de articole de succes scrise despre ele de către verificatorii de fapte și de către șarlatanii din mass-media mainstream.

În timp ce primele două serii Plandemic s-au concentrat pe oameni precum Anthony Fauci, Bill Gates și pe Afacerea Covid-19 din acea vreme, această serie Plandemic are o abordare mai cuprinzătoare, analizând infiltrarea comunistă a națiunilor de-a lungul secolelor XX și XXI, folosind pandemia Covid și agenda ”woke” ca ultima mișcare majoră pentru a instaura regimul lor totalitar mondial unic.

După introducere, o lectură anterioară a lui Edward G. Griffin despre infiltrarea comunistă a fost folosită ca o coloană vertebrală pentru a susține povestea pe tot parcursul filmului.

Această prelegere profetică a lui Griffin, înregistrată în 1969, ajută spectatorul să treacă în mod eficient prin diferitele aspecte ale doctrinei comuniste, în special prin narațiunea Covid și agenda ”woke”.

Partea mea preferată a fost la aproximativ trei sferturi din film, când s-a făcut trecerea de la imagini vechi cu Edward G. Griffin la interviul actual cu el, iar având în vedere că are 90 de ani, acesta ar putea fi unul dintre ultimele filme în care apare. A fost un mod bun de a încheia moștenirea sa.

De asemenea, în filmul care ne permite să-i onorăm moștenirea a fost prezent și regretatul Dr. (evreu tradiționalist) Vladimir Zelenko, celebru pentru Hidroxiclorochina (tratamentul alternativ la Covid), care a murit în urmă cu un an, în iunie 2022.

Dintre cele prezentate in documentar m-am bucurat în mod deosebit să văd că subiectul ESG, "guvernanța socială și de mediu", a fost adus în lumina reflectoarelor, deoarece este un monstru pe care nu prea multă lume îl cunoaște.

Acestea sunt inițiative guvernamentale pe care instituțiile guvernamentale și corporative trebuie să le urmeze pentru a fi ”echitabile”, ”incluzive” și pentru a ”contribui la transformarea lumii într-un loc mai bun”.

Gândiți-vă la ESG ca la un scor de credit social pentru întreprinderi și instituții. Un scor ESG mai bun pentru o întreprindere înseamnă că marile firme de investiții, precum BlackRock și Vanguard, vor fi mai predispuse să o sprijine, alături de Wall Street.

Scoruri ESG proaste = evitarea titanilor financiari. Practic, este vorba de șantaj economic și este motivul pentru care vedeți atât de multe companii mari să se alăture celor care se declară împotriva schimbărilor climatice sau LGBTQ.

Plandemic 3 contribuie cu succes la legarea acestui subiect de agenda totalitară a Noii Ordini Mondiale.

În concluzie, ”Marea Deșteptare” face o treabă „sigură și eficientă” în a evidenția modul în care Covid și agenda woke sunt folosite ca parte a unei preluări comuniste/totalitare a lumii noastre de către o cabală corporatistă/ guvernamentală transnațională.

Lansare : 3 iunie 2023

Traducere și subtitrare : Ionel Trandafir”

Mai multe Filme Documentare care bagă în trepidație agenții woke de la CNA aici: https://www.activenews.ro/covid-documentare-video-covid