ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După Facebook, WhatsApp și Instagram, acum au căzut și serviciile de telefonie mobilă Verizon, T-Mobile și AT&T, deconectând zeci de mii de utilizatori din întreaga lume, informează Insider Paper.

Utilizatori din New York, Los Angeles și Dallas raportează probleme de conexiune.

Pana celor trei rețele s-a declanșat luni în jurul orei 18:30 (ora României), majoritatea clienților raportând probleme cu internetul mobil.
 
 
Utilizatorii au sesizat că smartphone-ul li se conectează la internet prin WiFi, dar nu și prin datele mobile.
 
 

Editorialistul ActiveNews Valerian Stan, care a dat Facebook în judecată pentru cenzură și alte încălcări de drepturi fundamentale, a comentat: „Nemulțumirile oamenilor față de Sistemul globalist-satanist a căpătat dimensiuni planetare. Iar una dintre uneltele redutabile ale Sistemului, Facebook, devenit fără voia sa vehicul al acestor uriașe nemulțumiri, s-a întors practic, în acest mod, împotriva lui. Așa încât „căderea” din aceste ore a Facebook, Instagram și WhatsApp s-ar ptea să fie definitivă. Iar dacă nu chiar acum, cred că lucrul acesta se va întâmpla totusi cât de curând.”

Reamintim că ActiveNews, cenzurat de Facebook, poate fi găsit pe contul nostru de TELEGRAM.

 

Citiți și Dovada că securiștii lui Iohannis sunt direct conectați la Cenzura Facebook. Pagina ActiveNews amenințată cu ștergerea și blocată de la transmitere video în direct chiar în timpul manifestației lui Mihai Tîrnoveanu de la statuia lui Brukenthal 


Detectorul de căderi arată că există probleme cu rețelele Verizon, T-Mobile și AT&T. Vedeți capturile de ecran de mai jos: