ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a încetat din viață. Anunțul tragic a fost făcut de către Antonela, o prietenă apropiată, pe platformele de socializare. Cântărețul transsexual se afla în comă, fiind internat într-un spital din Germania, anunță Știripesurse. AVC, transmit alte surse.

„Cu inimă grea, vă anunț că Naomi a trecut în liniște în cursul serii de azi, 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria LGBT pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familie și cei dragi. Odihnă liniștită, Regino”, este mesajul postat de Antonela pe rețelele de socializare, seara trecută.

Cu doar câteva zile în urmă, informațiile dezvăluiau că artistul transsexual se afla internat în spital, într-o comă profundă. Ulterior, au început să apară speculații conform cărora acesta ar fi decedat.
 
Naomi a ales să părăsească țara acum șase ani și timp de mai mulți ani a fost o prezență notabilă pe scena muzicală românească. În 2014, a reușit să ajungă în finala Eurovision România. Ziua de 25 aprilie ar fi trebuit să fie momentul în care Naomi sărbătorea împlinirea vârstei de 47 de ani.

Naomi se afla în comă într-un spital din Dortmund. Antonela, o apropiată a transsexualului, a dezvăluit această situație. Planificaseră să se întâlnească în România, dar nu mai reușiseră să ia legătura cu Naomi. Ulterior, au primit știrea că artistul se afla internat în spital. Antonela a menționat că atunci când a discutat cu Naomi, acesta părea să aibă o "voce destul de sănătoasă" și să vorbească coerent.