ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Există suspiciuni serioase legate de moartea unui bărbat de 46 de ani, din Târgu Jiu, care a murit brusc la o zi după ce a fost vaccinat cu serul AstraZeneca din lotul interzis acum în Italia.

Bărbatului i s-a făcut rău la muncă și a suferit un stop cardio respirator. Bărbatul nu ar fi avut anterior probleme de sănătate, transmite Antena 3, care a reușit să o intervieveze pe mama lui Ioan Barbu, bărbatul decedat. Cauza morții a fost infarct miocardic acut întins. Barbu se vaccinase pe 1 Martie. Pe 2 Martie a murit.
 
 

În Gorj sunt în total 1500 de persoane vaccinate din acest lot, majoritatea profesori.

Mama bărbatului care a decedat spune că a vorbit cu el cu o zi înainte să-și piardă viața și se simțea bine.

”Am vorbit duminică seară și luni dimineață a plecat la serviciu și am auzit că acolo i-a venit rău. Eu n-am știut nimic până seara. A murit din vaccinul ăsta, știam că merge să se vaccineze. Și eu am făcut și soțul a făcut (vaccinul - n.red.). Eu am făcut Pfizer”, a spus bătrâna, în exclusivitate pentru Antena 3

Mama bărbatului mort după vaccinul AstraZeneca: ”I-am spus ca să-și facă vaccinul să reziste la COVID ăsta, că avea serviciu păcătos”

”N-am știut că se întâmplă așa ceva. Nu avea probleme. Noi n-am suferit nici unul de inimă în familie! Mama a murit la 92 de ani, eu am 78 de ani, soțul la fel. N-am avut probleme cardiace în familie”, spune femeia.

Întrebată ce i-au zis medicii, femeia a spus că nu a vorbit cu nimeni.

Mama bărbatului mort după vaccinul AstraZeneca: ”Am aflat la televizor aseară, n-am știut. Știu că s-a vaccinat, dar n-am știut că e vorba de acel lot”

”Mă culc în lacrimi, mă scol în lacrimi. (...) Autoritățile să fie mai exigente, mai multă atenție”, spune bătrâna.

”Dacă se găsesc și se consideră că sunt vinovați să răspundă. Eu nu mă bag, dacă o face fata (plângere - n.red.)”, a mai spus ea.

Ioan Barbu lucra la serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus la muncă imediat după imunizare. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

Colegii au chemat imediat ambulanța, medicii l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. L-au dus totuși la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații.

Acolo însă, după aproximativ 12 ore, pacientul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal.

Valeriu Gheorghiță, șeful vacciniștilor, a declarat că omul a murit de inimă și că „nu există o informație care să ateste legătura dintre vaccinare și apariția acestor evenimente”.

Citiți Barbatul mort în Gorj a fost vaccinat cu lotul AstraZeneca retras de 9 țări. Gheorghiță spune că nu e nici o problemă. PANICĂ ÎN GORJ. MORȚI PE BANDĂ ÎN ITALIA