ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE: S-a amânat pronunțarea pe neconstituționalitatea Legii nr. 55/2020 pentru 8 Iunie!, a transmis avocata Silvia Uscov, care a sesizat Curtea, între alte persoane, cum ar fi avocata Elena Radu, care a depus de asemenea la CCR Amicus curiae privind exceptia de neconstituționalitate a Legii nr. 55/2020 din partea Coaliției pentru Apărarea Statului de Drept. CCR a confirmat printr-un Comunicat sumar. Urmăriți în această seară o emisiune Starea de libertate la Nașul TV pe această temă, cu avocatul Gheorghe Piperea și Olivia Steer.
 
Românii au venit în număr mare, în ciuda ploii, în fața Senatului pentru a striga: „CCR NU UITA, ASTĂZI VREM VICTORIA” !

Este o șansă istorică pentru români, întrucât judecătorii CCR ar putea lua o decizie în folosul românilor. Patrioții s-au poziționat în fața Senatului pentru a putea fi vizibili judecătorilor care pot hotărî viitorul națiunii.  Românii au fluturat steagurile și au ridicat Constituția. Pentru că au venit în număr mare, jandarmii și polițiștii au fost nevoiți să pună garduri pentru a permite libera circulație a mașinilor din București.
 
Manifestația organizată de Starea de LIbertate și partenerii ei din societatea civilă românească se desfășoară la intrarea de la Senat, pe Calea 13 Septembrie, în stânga Palatului Parlamentului. LIVE VIDEO MAI JOS:

 
În momentul de față se judecă Legea 55, iar românii așteaptă cu sufletul la gură decizia judecătorilor CCR.