ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Medicul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Oftalmologie din București, a tras un semnal de alarmă, în direct la România TV, privind numărul ridicat de decese și de pacienți internați la Terapie Intensivă, punând la îndoială că îmbolnăvirile sunt provocate de tulpina Omicron, care din spusele autoritățile sanitare, ar da forme ușoare, scrie Filip Stan, de la postul de televiziune citat.

Medicul Monica Pop le cere autorităților să spună adevărul despre Omicron, în condițiile în care numărul de persoane cu forme grave de boală este în continuare ridicat.

„Sunt mai mulți infectați decât mi-aș fi imaginat că ar putea fi în Terapie Intensivă și internați în spitale. Nu s-a spus de către decidenți că forma Omicron este o formă ușoară? Și că nu se pune problema de ajuns la deces cu această formă. Cu toate acestea, este posibil să fie aproape 200 de decese de la o zi la alta? E foarte clar că nu e Omicron sau că n-au evaluat Omicronul așa cum trebuie.”. a spus medicul.

Pe de altă parte, conform chiar datelor furnizate de Institutul Național de Sănătate Publică (INSP), diferențele între vaccinați și nevaccinați au scăzut simțitor, raportat la numărul infectărilor din ultima perioadă, după cum informează și Antena 3.

Astfel, deși procentul de vaccinați real din România este sub 40%, INSP anunță că 48,6 % dintre cazurile de COVID-19 confirmate în săptămâna 31 ianuarie - 6 februarie s-au înregistrat la persoane vaccinate.

Aceasta este dovada cea mai clară că profesorul japonez MASAHIKO OKADA, care a dovedit că  EFICIENȚA vaccinului Pfizer este, în realitate, DOAR DE 0.84%, are dreptate.

„Mă întreb pentru care motiv nu ies decidenții să spună, pentru că lucruri apocaliptice au spus destul până acum și unele dintre adevărate și unele nu. De ce nu ies să explice oamenilor?”, a declarat medicul Monica Pop, în direct la România TV.

Fostul manager al Spitalului de Oftalmologie este de părere că cele aproape 200 de decese n-ar fi fost provocate de tulpina Omicron întrucât autoritățile nu au făcut publice suficiente date despre secvențiere, procedeul prin care este determinată varianta virusului.

„Au zis că sunt foarte mulți infectați cu Omicron. De unde știți că e Omicron? E drept că nu știu ce înseamnă din punct de vedere material secvențierea. Ar trebui să se facă pentru că, cel puțin, pentru mine consider că asta nu e Omicron ceea ce se întâmplă! 200 de morți de la o zi la alta! Cum e Omicron? Când au spus clar că nu dă deces și că e o formă ușoară!”, a mai spus dr. Pop.


De asemenea, Monica Pop a contrazis-o pe dr. Beatrice Mahler, managerul Institutului „Marius Nasta”, care a afirmat într-o intervenție telefonică la România TV că numeroși pacienți internați la Terapie Intensivă suferă și de alte boli cronice.

„Nu e adevărat! Sunt foarte mulți care n-au nicio comordibitate și totuși au ajuns (la ATI, n.red). Eu cunosc!
Uitați-vă ce a spus colegul dumneavostră, Dorin Chioțea, care este absolvent de Medicină, a fost studentul meu. E vaccinat, fără comorbidități, și a făcut o formă foarte gravă. Vreau să se spună adevărul!

Sigur că sunt și oameni cu comorbidități, dar a spus cineva când a prezentat Omicronul că este periculos pentru cei cu comorbidități? Nu! Au spus că e o formă foarte ușoară care uneori trece neobservată.

Avem o colegă cu două cancer, grave amândouă, care a făcut COVID. N-are vaccin, pentru că era contraindicat pentru ea. A făcut COVID și este foarte bine și merge la treabă. Sunt lucruri pe care nu le cunoaștem. Nu se știu!”

O întrebare foarte gravă se naște: ce ucide românii în acest moment, dacă nu așa-zisa variantă Omicron?

Să fie cumva atacurile de cord, accidentele vasculare cerebrale?

Zilele trecute, la fel ca și jurnalistul Mădălin Ionescu, care a ajuns la spital cu Omicron pentru că s-a bazat pe „eficiența” serului experimental, cunoscutul ziarist TVR Dorin Chioțea a mărturisit că trece printr-o stare gravă a bolii, deși e TRIPLU VACCINAT!

El a scris pe 4 februarie pe contul său de social media:

„De marti sunt infectat, (si) in acte, a doua oara cu SARS-CoV2. CoVid22, cum ar veni, ca ala 19 e deja oale si ulcele. Am mai luat carcalacul chiar pe 1 decembrie 2020, cand am bagat in carantina toate trupele care defilasera pe sub Arcul de Triumf. De atunci am facut trei doze de vaccin Pfizer, booster-ul in octombrie 2021. Eram blindat, cum ar veni. Citesc ca varianta asta ar fi o forma usoara la astia ca mine, ca trece repede, ca e asa ca o raceala aproape de neobservat.

E PE NAIBA! E-un fleac care m-a ciuruit! Am experimentat doua zile dureri in gat de parca cineva mi-a trecut pe acolo o bucata de smirghel (hartie abraziva) inrosit in foc. Am baut ceai cald cu paiul, ca apa la temperatura camerei nu eram in stare sa inghit. Apoi, pana ieri, am avut senzatia ca un militian comunist m-a batut cu pulanul din crestet pana-n talpi. Ma dureau oasele, muschii, pielea, cred ca si firele de par din cap. Simteam ca mi se farama corpul cand m-am asezat cu curu' pe WC, noroc ca n-am avut pofta de mancare (si sa mestec era un efort) sa ajung in zona in ritmul normal. N-am capatat febra, nici friguri, n-am pierdut gustul si mirosul. De ieri insa am ochii inrositi, imi curg in continuu; nu suport nicio raza de lumina. Tusea e un calvar, gata sa-mi imprastie coastele pe pereti. Nasul ma ustura la orice atingere, l-am suflat de mii de ori consumand vreo 8-9 cutii cu servetele; nu mi-am imaginat ca pot produce tone de muci la limita deshidratarii. Sunt izolat intr-o camera si am umplut un sac de plastic cu batiste de unica folosinta. Si ma doare capul de parca ma strange o menghina, sta sa-mi explodeze. E rau sa zac in pat, e si mai rau sa ma ridic. Astept maine, sa fie mai bine.” De atunci a postat mult mai rar pe pagina sa.

Noi îi dorim multă sănătate, cu Arbidol și Ivermectină!