ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul de Interne va angaja în următoarea perioadă peste 8.500 de oameni, prevede o hotărâre de guvern adoptată miercuri de Executiv. Potrivit proiectului de HG, se vor crea 8.546 de posturi la IGSU, în care vor fi angajați militari, ofițeri, maiștri militari și soldați. Șeful DSU din cadrul MAI, Raed Arafat, a descris această decizie ca fiind o „hotărâre istorică”, mai ales că a fost propusă de el, înaintată ministrului Bode, încuviințată de premierul Cîțu și aprobată de CSAT, potrivit televiziunii Antena3

„Vreau să prezint o hotărâre de guvern care a fost adoptată. Cel puțin pe linia protecției civile și a situațiilor de urgență, fără exagerare, o considerăm o hotărâre istorică, pentru că ne corectează o problemă foarte mare, din punctul de vedere al resursei umane. 

Deci, hotărârea de guvern, care vine în urma unui memorandum care a fost aprobat în Guvern, aduce 8.546 de posturi noi la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), din care 121 de posturi de ofițeri, 25 de maiștri militari și subofițeri și 8.400 de soldați și gradați profesioniști, care va fi o premieră când o să avem această categorie de personal în cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și care va reprezenta o pondere importantă în cadrul Inspectoratului.”, a spus Arafat.
 
Vor fi toți acești 8400 de soldați și gradați roșii pompieri? E o întrebare care se naște natural din simpla urmărire a evoluției personajului Arafat, care gestionează acum „urgențele” României. Să nu uităm că la începutul anului o altă forță polițienească se năștea, brusc:
 

„Mai vreau să explic un lucru foarte important, despre noua categorie care se angajează, adică militarii, cum spuneam înainte, deci soldații și gradații profesioniști, deci asta e denumirea oficială. 

Deci (...) până la sfârșitul acestui an, din cele 8.546 de posturi, cum am zis, urmează să fie angajate primele 1.479 de posturi, astfel încât între 2021 - 2025 să angajăm toate posturile care vi le-am zis și, paralel, să recuperăm posturile finanțate prin angajare din sursa externă a celor care pleacă prin pensie sau din motive de boală sau alte motive", a declarat secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, la finalul ședinței de guvern de miercuri, 25 august 2021, potrivit gov.ro.

Și America lui Biden a început angajările de personal militar pentru Garda Națională

 

Situația din România progresiștilor Cîțu, Barna și Iohannis nu este unică în lume. În America „democratului” (socialist) Biden, Garda Națională angaja în 16 august specialiști în internare/relocare, posturi care s-au ocupat sau au fost șterse între timp, potrivit Alt-market.us (foto de la sursă) care citează The Organic Prepper.

Specialiștii în internare/relocare sunt responsabili în principal de operațiunile zilnice dintr-o unitate militară de recluziune/corecție sau dintr-o unitate de detenție/internare. Potrivit fișei postului, ei au îndatorirea să supravegheze operațiunile de internare și de detenție; să asigure securitatea externă a unităților respective; să ofere consiliere/orientare deținuților individuali în cadrul unui program de reabilitare; să se ocupe de gestionarea și menținerea deținuților/interniților și a programelor acestora.

Specialiștilor li se cere să stăpânească noțiuni de legislație și jurisdicție militară; practici de autoapărare și utilizare a armelor de foc; abilități de comunicare interpersonală; proceduri de percheziție/reținere și de custodie/control.

Listele de locuri de muncă pentru astfel de posturi au fost publicate (apoi retrase) pentru următoarele locuri din SUA: Lancaster, California; Washington DC; Denver, Colorado; Edinburgh, Indiana; Monticello, Minnesota; Parkville, Maryland; Asheville, North Carolina; Auburn, New York; Sioux Falls, South Dakota; Rapid City, South Dakota.

Așadar, de ce oare o ramură militară concepută în primul rând pentru a rămâne în interiorul granițelor SUA ar avea nevoie să angajeze specialiști în materie de internare/relocare? se întreabă jurnaliștii americani. Pentru a răspunde acestei întrebări, ei rememorează câteva evenimente istorice recente:

Creșterea exponențială a supravegherii de tip Big Brother în întreaga lume în ultimii doi ani. O parte din acest proces a inclus crearea unor liste cu cei care sunt dispuși să obțină documente specifice și cei care nu vor.

Demonizarea celor care se opun pașapoartelor de vaccinare este în curs de desfășurare la această oră. 

Se discută posibilitatea din ce în ce mai reală a unei noi închideri (lockdown) la toamnă. Mulți nu s-au conformat ultimei închideri și, probabil, chiar mai mulți nu se vor conforma nici celor viitoare. Este suficient să ne uităm la protestele masive care au loc în Franța, Anglia și în alte țări din întreaga lume. 

Nu în cele din urmă, guvernul american a creat un curs despre cum se pot carantina masiv și eficient americanii din mediul rural. Să nu uităm că Garda Națională a început să meargă din ușă în ușă însoțită de lucrătorii din domeniul sănătății publice pentru a-i „convinge” pe oameni să se vaccineze. 

Sunt acestea suficiente motive pentru a părea suspecte angajările masive în cadrul Gărzii Naționale, o structură militară menită să activeze în interiorul granițelor SUA?

Canada și Australia au început construcția de lagăre de concentrare

Jurnalistul Fox News Tucker Carlson avertiza în martie că în Canada se pregătește construcția de „lagăre de concentrare”. Același lucru se petrece în acest moment în Australia, după cum a anunțat azi premierul din Queensland, Annastacia Palaszczuk. Totul pentru sănătatea noastră.
 
TWITTER VIDEO: