ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


6 medici canadieni au murit în 2 săptămâni după ce la un complex spitalicesc din Canada a început injectarea angajaților cu a patra doză de COVID, transmit USANews și Health Impact News.

Presa alternativă nord-americană a fost în alertă în această săptămână, raportând în trepte cum mai mulți medici, tineri și sănătoși, ba chiar și sportivi profesioniști, mureau doar la câteva zile, unul după altul. Au căzut ca muștele, comentau ziariștii, la fel ca noi, în urmă cu un an.

Trei medici canadieni au murit subit după a patra doză, relata Natural News pe 26 iulie, oferind date despre situația deceselor din Canada - vaccinată în proporție de peste 90% - de la inventatorul Steve Kirsch și Expose News.

Al șaselea medic canadian, în vârstă de doar 44 de ani, a murit subit, anunța și The Gateway Pundit pe 30 iulie.

Veștile au început să curgă după ce o asistentă de la rețeaua de spitale Trillium Health Partners-Mississauga din Toronto, a transmis canalului de Instagram Independent Journalismtrei medici din acel spital au murit „subit” în aceeași săptămână după ce spitalul a început să impună a patra injecție Covid pentru angajații lor.

Potrivit deținătoarei contului, o asistentă îngrijorată i-a împărtășit o copie a memorandumului care a fost trimis de conducerea spitalului.

„Trei medici de la spitalele Mississauga au murit săptămâna aceasta”, i-a spus asistenta deținătoarei canalului. „Primul memo a venit luni, al doilea marți, al treilea joi. [Cauza] decesului nu a fost împărtășită în memoriu, dar de câte ori au murit 3 medici într-o săptămână, la câteva zile după ce spitalul a început să administreze a patra injecție personalului?”, scria aceasta

Cei trei medici care au murit în aceeași săptămână au fost Dr. Lorne Segall (pe 17 iulie), Dr. Stephen McKenzie (pe 18 iulie) și Dr. Jakub Sawicki (pe 21 iulie).

The Gateway Pundit a contactat spitalul și a vorbit cu Amit Shilton, managerul de relații și servicii media, care a declarat că nu poate confirma decesul lor, „din motive personale”.

Cu toate acestea, a doua zi, Trillium Health Partners a publicat în cele din urmă o declarație și a confirmat decesul celor trei medici.

„Cu profundă tristețe, THP deplânge pierderea a trei dintre medicii noștri care au decedat recent”, a anunțat spitalul pe Twitter.

„Dr. Jakub Sawicki, Dr. Stephen McKenzie și Dr. Lorne Segall au fost medici respectați care și-au dedicat viața îngrijirii pacienților și comunității lor”, a adăugat Spitalul.

Aceste decese au urmat anunțului privind moartea doctorului Paul Hannam, șeful departamentului de medicină de urgență și director medical al programului de la North York General Hospital (NYGH).

Se pare că Dr. Hannam avea o stare de sănătate excelentă, întrucât era sportiv, marinar olimpic și alergător de maraton. Orice legătură cu vaccinurile COVID-19 pe care le-ar fi luat a fost negată vehement de spital și de mass-media oficială.

Dr. Paul Hannam, șeful secției de medicină de urgență și director medical al programului de la North York General Hospital (NYGH), a murit în mod neașteptat sâmbătă, în timp ce ieșise la o banală și obișnuită alergare, potrivit colegilor săi.

Apoi, Dr. Candace Nayman, în vârstă de numai 27 de ani, rezidentă la Spitalul de copii McMaster din Hamilton și, de asemenea, triatlonistă, a murit, tot subit și „în mod neașteptat” în această săptămână.

Tânăra doctoriță sportivă a leșinat în timp ce înota la un concurs de triatlon și a murit patru zile mai târziu, joi, 28 iulie 2022.

Al cincilea medic din sistemul GTA care a murit în iulie „radia de pozitivism” și „a trăit o viață vibrantă și activă” - dar foarte scurtă - se afirma în cronicele mortuare.

Apoi, ieri, Gateway Pundit a raportat că medicul de familie Dr. Shahriar Jalali Mazlouman, în vârstă de 44 de ani, din Saskatchewan, a murit și el „în mod neașteptat” la sfârșitul săptămânii trecute, pe 23 iulie.

Potrivit unui anunț publicat de Autoritatea de Sănătate din Saskatchewan (SHA), Dr. Shahriar Jalali Mazlouman, medic de familie din Melville, a decedat subit. Spitalul nu a furnizat nicio informație în plus cu privire la cauza decesului.

Conform diferitelor rapoarte, Mazlouman a fost găsit mort la o piscină locală din Esterhazy, Saskatchewan, sâmbătă.

Aceasta este o adevărată avalanșă de „decese subire" în comunitatea medicală din Canada care impune încă vaccinurile COVID-19 ca o condiție pentru angajarea în sistemul medical.

Cât timp va mai continua publicul să creadă că aceste „decese subite” ale unor medici, tineri și sănătoși, ba chiar și sportivi, nu au „nimic de-a face cu vaccinurile COVID-19”, se întreabă sursele de media americane citate.

Citiți și Atacuri asupra tinerilor: Un avocat sportiv din Craiova, amator de ciclism, a murit subit în timp ce pedala, în vacanță, în Grecia. Andrei Cosmin Ouatu avea 44 de ani. Atac de cord inexplicabil la un alt tânăr de 40 de ani din Craiova. „Asistăm la o crima perfectă în masă”

DISCUȚIE VIDEO PE ACEASTĂ TEMĂ ÎN LIMBA ENGLEZĂ: