ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Acest articol face parte dintr-o serie de interviuri săptămânale realizate de Dr. Mercola cu diferiți experți despre o varietate de probleme de sănătate. În acest interviu, o avem din nou pe Stephanie Seneff, Ph.D., cercetător științific principal la MIT pentru peste cinci decenii, care ne vorbește despre vaccinurile pentru COVID-19. 
 
Rezumat

- Dezvoltarea unui vaccin nou tipic durează 12 ani și, dintre toate vaccinurile fără precedent aflate în dezvoltare, se preconizează că doar 2% vor trece cu bine toate fazele clinice de testare 2 și 3.

- Vaccinul pentru COVID-19 a fost dezvoltat prin Operațiunea „Warp Speed” („viteza luminii”) în mai puțin de un an, ceea ce înseamnă că este practic imposibilă evaluarea siguranței și eficacității, având în vedere că vaccinul nu a fost testat în mod adecvat.

- La cinci luni de la lansarea campaniei de vaccinare, statisticile ne spun o poveste înfricoșătoare. Cercetările arată că rata deceselor este de 15 ori mai mare în primele 14 zile după prima doză de vaccin COVID la persoanele de peste 60 de ani, comparativ cu cei care nu sunt vaccinați.

- Un alt studiu arată că, după ce vaccinurile pentru COVID-19 au început să fie distribuite, rata generală a deceselor a crescut, cu excepția câtorva zone. Se pare că țările în care vaccinurile pentru COVID-19 nu au crescut rata mortalității sunt țări în care nu se utilizează glifosatul.

- În următorii 10-15 ani, este posibil să asistăm la o creștere accentuată a numărului de boli prionice, boli autoimune și neurodegenerative la persoane mai tinere, precum și la tulburări ale sângelui, cum sunt cheagurile de sânge, hemoragia, accidentul vascular cerebral și insuficiența cardiacă.

Acest articol face parte dintr-o serie de interviuri săptămânale realizate de Dr. Mercola cu diferiți experți despre o varietate de probleme de sănătate. Puteți viziona aici https://interviews.mercola.com/ mai multe interviuri cu experți.

În acest interviu, o avem din nou pe Stephanie Seneff, Ph.D., cercetător științific principal la MIT pentru peste cinci decenii, care ne vorbește despre vaccinurile pentru COVID-19. Din 2008, cercetările sale s-au axat asupra glifosatului și sulfului, dar, în ultimul an, a studiat în profunzime despre aceste noi seruri și, recent, a publicat un studiu https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23 [1] excelent pe această temă. 
(Studiul a fost publicat în International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23 și are titlul „Mai dăunător decât boala? Trecerea în revistă a unor posibile consecințe nedorite ale vaccinurilor ARNm împotriva COVID-19”)

„Faptul că au dezvoltat atât de repede această tehnologie incredibil de nouă și au sărit atât de mulți pași în procesul evaluării [siguranței], este un lucru nebunesc și nesăbuit pe care l-au făcut”, spune Seneff. „Instinctul meu mi-a spus că este un lucru rău și am dorit să aflu [adevărul].

Astfel că am început să „sap” efectiv în literatura de cercetare a celor care au dezvoltat aceste vaccinuri și apoi în literatura de cercetare mai extinsă pe aceste subiecte. Și nu văd cum ar putea aceste vaccinuri să aibă vreun efect bun. Când cântărim beneficiile și riscurile, nu văd cum ar putea fi benefice aceste vaccinuri, din ceea ce am cercetat.”

Rata deceselor va crește în lunile și anii următori

La cinci luni după lansarea campaniei de vaccinare, statisticile ne spun o poveste groaznică. Seneff citează cercetările https://www.americasfrontlinedoctors.org/frontline-news/expert-evaluation-on-adverse-effects-of-the-pfizer-covid-19-vaccination [2] care arată că decesele sunt de 14,6 ori mai frecvente în primele 14 zile după prima doză de vaccin COVID la persoanele cu vârsta peste 60 de ani, comparativ cu situația în cazul celor care nu sunt vaccinate. Este un lucru uimitor. Puteți citi studiul integral aici. https://www.americasfrontlinedoctors.org/frontline-news/expert-evaluation-on-adverse-effects-of-the-pfizer-covid-19-vaccination 

 
 
 
Alte date [3] https://covid19.healthdata.org/united-states-of-america?view=daily-deaths&tab=trend , [4] https://www.unz.com/mwhitney/the-same-pattern-everywhere/, prezentate în clipul video de mai sus, arată că, după introducerea vaccinurilor COVID-19, ratele generale ale deceselor au crescut, cu excepția câtorva zone. Interesant este că Seneff crede că e posibil să fi descoperit care este explicația. Se pare că țările în care vaccinurile COVID-19 nu au determinat o creștere a ratelor mortalității nu utilizează glifosat.

„Am suspectat imediat glifosatul [drept cauză] când am început să studiez despre COVID-19”, spune Seneff. „Am scris o carte despre glifosat cu titlul «Moștenirea toxică» și am un capitol întreg în această carte despre sistemul imunitar. Cred că glifosatul are un efect dezastruos asupra sistemului imunitar înnăscut și, atunci când sistemul imunitar este slab, corpul reacționează exagerat la virus și nu poate ucide virusul.

Astfel, ajunge să [provoace] daune colaterale și să distrugă țesuturile. Atunci începe această furtună de citokine care distruge plămânii și atunci [omul bolnav] nu poate face față. Nu virusul este realmente de vină. Ci reacția imunitară la virus este cea care ucide și asta pentru că sistemul imunitar al acelei persoane este prea slab. Dacă aveți un sistem imunitar înnăscut puternic, cred că nici măcar nu dezvoltați simptome la COVID-19.

Uitându-ne la statisticile cu țările care sunt afectate puternic și nu pot depăși situația cauzată de acest virus, constatăm că acestea sunt, în mod clar, țări care folosesc cantități mari de glifosat și dezvoltă biocombustibili pe bază de plante expuse la glifosat. Așadar, cred că și aceasta este o piesă esențială a puzzle-ului. Glifosatul se află în atmosferă …, [iar] oamenii îl inhalează. Astfel, sunt expuși unui atac direct asupra sistemului imunitar al plămânilor, ceea ce îi face foarte vulnerabili la COVID.”

În cele din urmă – crede Seneff, la fel ca și mine – „vaccinurile” COVID-19 vor sfârși prin a ucide mult mai mulți oameni decât boala în sine și, de fapt, vor agrava boala. Seneff citează un caz tulburător al unui pacient cu cancer din Marea Britanie, care a fost tratat timp de 101 zile pentru o formă severă de COVID-19.

Cocktailurile cu anticorpi pe care i le-au administrat nu au avut efect și, după moartea sa, [medicii] au ajuns la concluzia că varianta predominantă de SARS-CoV-2 din corpul său prezenta 12 mutații diferite ale proteinei spike. Într-un fel, corpul său și-a dat seama cum să se sustragă anticorpilor, ceea ce constituie o piesă esențială a puzzle-ului.

„Cred că vaccinurile fac același lucru”, spune Seneff, adăugând că, pe lângă compromiterea sistemului imunitar, doar 17% dintre indivizii vaccinați produc de fapt anticorpi [5] https://jamanetwork.com/journals/jama/fullarticle/2777685. În mod surprinzător, este posibil ca acești oameni să sufere efectele nedorite. Este posibil ca anticorpii să nu funcționeze deoarece funcția imunitară este scăzută, ceea ce permite virusului să reziste și să treacă prin mutații.

„Cred că, într-o țară în care glifosatul distruge sistemul imunitar al oamenilor, există un număr mare de persoane cu imunitatea compromisă, iar acest lucru dă virusului posibilitatea uriașă de a avea mutații. Vaccinul va accelera acest proces, deoarece vaccinăm în stânga și în dreapta persoane cu imunitate compromisă.”

Vaccinurile COVID-19 sunt un „dezastru pentru sănătatea publică”

Dezvoltarea vacciurilor noi tipice durează 12 ani și, dintre toate vaccinurile fără precedent care se află în dezvoltare, se preconizează că doar 2% vor trece cu succes fazele 2 și 3 ale testelor clinice, fără să apară nereguli.

Vaccinul COVID-19 a fost dezvoltat prin operațiunea „Warp Speed” în mai puțin de un an, ceea ce face practic imposibil ca acest vaccin să fie testat în mod adecvat pentru siguranță și eficacitate.

Sute de milioane de oameni sunt acum vaccinați în întreaga lume, doar pe baza unor date preliminare privind eficacitatea. În mod îngrijorător, deși moartea subită este un efect secundar evident, marea majoritate a efectelor secundare nu vor fi cunoscute decât după un deceniu sau mai mult.

Seneff prezice că, în următorii 10-15 ani, vom asista la o creștere bruscă a numărului de boli prionice, de boli autoimune, neurodegenerative la persoane mai tinere și a tulburărilor de sânge, precum cheaguri de sânge, hemoragii, accident vascular cerebral și insuficiență cardiacă.

„Este un coșmar”, spune aceasta. „Și îmi pot da seama cum s-ar putea întâmpla. Practic, vaccinul este atât de – incredibil de – nenatural și are un obiectiv unic, și anume, de a determina organismul nostru să producă anticorpi împotriva proteinei spike. ARN-ul a fost manipulat. Nu este un ARN natural, deoarece are în el metil-pseudouridină ... Iar scopul este de a fi menținut în viață.

În mod normal, dacă vi se injectează ARN, aveți enzime în sistem, în țesuturi, care îl vor descompune imediat. Organismul știe că trebuie să scape de ARN. Ceea ce face vaccinul este să împiedice [organismul] să ajungă la el …

Apoi, vorbim despre lipide [în care este încorporat ARN]. Lipidele sunt foarte anormale, foarte ciudate ... Nu sunt naturale, dar au ceva colesterol, probabil pentru le ajuta să arate ca o particulă LDL naturală, astfel încât celulele voastre să o absoarbă. Nu este preluată de receptorul ECA2.

Nu este absorbită în același mod în care este absorbit virusul. Este un mecanism cu totul diferit care o introduce în toate celulele. A trecut de toate membranele mucoase. De obicei, un virus va intra în plămâni sau în orice fel de cavitate, în care există un sistem mucosal care va lupta primul cu virusul.

Virusul [va declanșa] răspunsul sistemului mucoasei naturale, care-l va elimina dacă sunteți o persoană sănătoasă și așa se va termina cu virusul. [Inoculând vaccinul], nu mai dăm organismului nostru șansa să facă asta. Îl introducem direct în mușchi, dincolo de toate barierele, iar mușchiul o «ia razna» ... transmițând tot felul de alarme.”

Înțelegerea funcționării sistemului imunitar

Pe măsură ce celulele dvs. încep să producă proteine spike virale, celulele sistemului imun se adună pentru a elimina proteinele și a le „arunca” în sistemul limfatic. Din acest motiv mulți oameni raportează umflarea ganglionilor limfatici sub brațe. De asemenea, acesta este un semn al cancerului de sân. Răspunsul anticorpilor face parte din imunitatea noastră umorală. Avem și imunitate celulară, care face parte din sistemul imunitar înnăscut.

Sistemul nostru imunitar înnăscut este foarte puternic. Și, dacă suntem sănătoși, acesta poate elimina virușii fără a produce un singur anticorp. Anticorpii reprezintă, de fapt, un efect de gradul doi, care apare atunci când sistemul imunitar înnăscut nu reușește să facă față. Problema este că sistemul imunitar înnăscut va fi făcut cu siguranță să eșueze dacă primiți un vaccin COVID-19, deoarece acesta ocolește toate zonele în care sistemul imunitar înnăscut ar fi pus la lucru.

De fapt, organismul va crede că sistemul imunitar înnăscut a eșuat, ceea ce înseamnă că va trebui să pună în acțiune „cavaleria” de rezervă. În esență, corpul va reacționa excesiv la un proces care nu este real. De fapt, nu este infectat cu un virus, iar sistemul imunitar înnăscut nu a eșuat, dar organismul este forțat să răspundă ca și cum ambele situații ar fi adevărate.

Modul cum vaccinul pentru COVID-19 induce în eroare răspunsurile imune sănătoase

Dar asta nu e totul. După cum explică Seneff, ARN-ul sintetic din vaccinurile cu ARNm conține o nucleotidă denumită metil-pseudouridină, pe care corpul nu o poate descompune, iar ARN-ul este programat să declanșeze producția maximă de proteine. Astfel, asistăm la o manipulare ARN complet netestată.

Este foarte important să recunoaștem că acesta este un ARNm modificat genetic pentru proteina spike. Nu are deloc aceeași formă pe care o produce SARS-CoV-2. A fost modificat semnificativ pentru a nu fi metabolizat de organismul dumneavoastră. În plus, proteina spike produsă de corpul nostru ca răspuns la vaccinul ARNm COVID-19 se leagă de receptorul ECA2.

Aceasta deoarece NOUA proteină spike, modificată genetic, are inserate proline suplimentare care împiedică închiderea adecvată a receptorilor, ceea ce duce la dereglarea ECA2 (diminuarea răspunsului receptorului). Parțial, în acest mod ajungem la probleme precum hipertensiunea pulmonară, insuficiența cardiacă ventriculară și accidentul vascular cerebral. [6], [7]. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7454491/ ; https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902 

După cum se menționează într-o lucrare https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32336612/ din 2020 [8], există o „legătură esențială” între deficiența de ECA2 și infecția cu SARS-CoV-2. Persoanele cu deficiență de ECA2 sunt mai predispuse la forme severe de COVID-19. Proteina spike suprimă ECA2 [9] https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902, făcând ca deficiența să fie și mai mare. După cum se dovedește, vaccinurile fac, în esență, același lucru.

Cât durează efectele?

După cum s-a menționat, ARN-ul este extrem de perisabil, astfel că, pentru a evita enzimele care ar descompune în mod normal ARNm-ul liber, acesta este înglobat într-o nanoparticulă lipidică combinată cu polietilen glicol sau PEG. PEG ajută la protejarea ARN-ului, pentru a nu fi descompus. ARN-ul poate intra cu ușurință în celulă prin căile naturale de endocitoză, datorită formei nanoparticulei, proiectate să arate ca o particulă LDL.

În mod strategic, au ales o lipidă cationică, ceea ce înseamnă că este încărcată pozitiv. „În mod normal, avem în membrane fosfolipide, care sunt încărcate negativ”, explică Seneff. Problema în cazul lipidelor cationice este că perturbă membrana plasmatică și provoacă un răspuns imun.

Totuși, acesta poate fi și motivul principal pentru care au fost utilizate. De obicei, vaccinurile convenționale conțin un adjuvant de aluminiu pentru a determina un răspuns imun. Aluminiul nu era adecvat pentru vaccinurile pentru COVID-19, dar lipidele cationice îndeplinesc o funcție similară spectaculos de bine.

Fiind extrem de toxice pentru membranele celulare, lipidele încărcate pozitiv determină celulele sistemului imunitar să se activeze rapid pentru a ajuta celulele și pentru a elimina proteina spike care este acum produsă, fiind în același timp vehiculul prin care ARN-ului intră în celule. Odată ajuns în celulă, ARNm emite instrucțiuni pentru producerea unor cantități enorme de proteine spike.

„Lucrul cu adevărat îngrijorător este faptul că există potențialul ca acesta să devină parte a ADN-ului și, atunci, va rămâne pentru totdeauna”, spune Stephanie Seneff, Ph.D.

Ceea ce este important de știut, nu se spune cât de mult timp vor continua aceste instrucțiuni. Producătorii presupun că ARN-ul sintetic poate supraviețui în corpul uman timp de aproximativ șase luni, dar nu știm de fapt dacă este adevărat sau nu acest lucru.

De asemenea, modificările pe care le-au făcut ARN-ului sintetic sunt menite să împiedice descompunerea acestuia. Ar putea fi vorba de ani sau chiar de zeci de ani în care aceste proteine spike să se producă și vom afla în scurt timp de ce este un scenariu cu adevărat negativ.

„Lucrul cu adevărat îngrijorător, despre care vorbesc în studiu, este că există posibilitatea ca acesta să se integreze în ADN-ul nostru”, spune Seneff. „Dacă se întâmplă acest lucru, acesta se va menține pentru toată viața și puteți transmite acest nou cod genetic descendenților dvs.”

Traseul proteinei Spike de la celule la limfă și splină

După cum a explicat Seneff, celulele cu rol imunitar elimină ARNm și proteina spike și le aruncă în sistemul limfatic. De acolo, acestea se îndreaptă spre splină, unde pot rămâne destul de mult timp.

„Există toate aceste celule diferite ale sistemului imunitar care au diferite roluri, dar celulele dendritice și macrofagele sunt cele care intră inițial în mușchi, preiau ARNm, transferându-l în sistemul limfatic, călătorind prin sistemul limfatic către splină, unde va fi adunat. Splina a prezentat cea mai mare concentrație dintre toate organele în studiile pe animale. Ficatul a fost al doilea organ.

[În aceste studii] nu a fost implicat vaccinul COVID-19, ci un vaccin cu ARN mesager. Așadar, a fost vorba de același concept. În cazul celorlalte vaccinuri, care se bazează pe un vector ADN, se îndreaptă, de asemenea, către splină. Cred că le place să vadă că se îndreaptă către splină deoarece există acești centri germinali în splină care sunt zone centrale pentru producerea anticorpilor.

Prin urmare, celulele dendritice se află în acești centri germinali din splină, apoi aduc celulele B și celulele T, iar acestea sunt cele care produc și perfecționează anticorpii, deoarece trebuie să treacă printr-un întreg proces de antrenament pentru ca anticorpii să fie potriviți exact pentru acea proteină specială. Asta se întâmplă predominant în splină.”

Potențiala împrăștiere a proteinei spike prin vaccinuri

De asemenea, Seneff explică rapoartele ciudate despre cazuri de persoane nevaccinate care au manifestat simptome neobișnuite de sângerare după ce au petrecut timp în apropierea unei persoane nou vaccinate. Ea crede că acest lucru poate fi cauzat de eliberarea de exosomi din plămâni.

„Dacă sunteți o persoană care produce acești exosomi în splină și îi eliberează, nu există niciun motiv pentru care să nu îi puteți elibera în plămâni. De fapt, s-a demonstrat experimental că acești exosomi se eliberează din plămâni”, spune Seneff.

Mai clar, ceea ce este „vărsat” sau răspândit de către persoanele vaccinate este proteina spike – care este ea însăși toxică –, nu SARS-CoV-2. Deci, nu este o infecție, ci mai degrabă eliminarea unei proteine toxice.

„Dacă o respiri, cred că ai putea fi expus unui risc ridicat. Poate suna bizar, dar se pare că s-ar putea întâmpla, dacă ne bazăm doar pe logica a ceea ce se întâmplă în biologie. Se poate întâmpla să inhalați acești exosomi care conțin aceste proteine prion pliate greșit, care nu sunt bune pentru dvs., iar ce se întâmplă exact atunci când acestea intră în plămâni, nu pot să știu. Nu am idee.”

Pot vaccinurile cu ARNm să vă modifice ADN-ul?

Revenind la chestiunea privitoare la potențiala editare a genelor, am fost acuzat că sunt ignorant din punct de vedere științific pentru că am afirmat că vaccinurile COVID-19 nu sunt vaccinuri, ci mai degrabă o formă de terapie genică. Dar, când studiem genetica și biologia moleculară a acestui vaccin, descoperim că este de fapt un fel de instrument subtil de editare a genelor care poate modifica ADN-ul și introduce instrucțiuni pentru producerea unui număr și mai mare de proteine spike.

Este absurd deoarece, de regulă, ARNm nu poate fi integrat direct în genele dvs., fiind nevoie de transcriptază inversă (https://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/transcriptaza-inversa_5214; https://www.dictio.ro/medical/transcriptaza-inversa). Transcriptaza inversă convertește ARN înapoi în ADN (transcriere inversă). Totuși, Seneff a descoperit că există o mare varietate de sisteme de transcriptază inversă deja încorporate în ADN-ul nostru, ceea ce face acest lucru posibil. Ea explică:

„O lungă perioadă de timp am auzit «mantra» că transcripția este ADN - ARN - proteină. Este biologie elementară - ADN, ARN, proteine. Dar apoi, în 1970, cercetătorul David Baltimore de la MIT ... a descoperit transcriptaza inversă în retrovirusuri (virusuri tumorale ARN), iar pentru aceasta a câștigat Premiul Nobel.

Reiese că – și nu am știut acest lucru până când nu am început să studiez în profunzime despre aceste vaccinuri – de fapt, avem multe procese de transcriptază inversă în propriile noastre celule. Sunt o mulțime. Și aceste elemente nucleare intercalate lungi (LINE) și elemente nucleare intercalate scurte (SINE) sunt capabile să convertească ARN-ul nostru înapoi în ADN și să încorporeze ADN în genom”.

LINE și SINE sunt secvențe de nucleotide, bucăți de ADN https://playtech.ro/2021/noi-descoperiri-stiintifice-darama-tot-ceea-ce-stiam-despre-adn/ și reprezintă un procent considerabil din genom. De exemplu, LINE1 reprezintă 10% din genomul nostru. În cea mai mare parte a timpului, sunt inactive, iar oamenii de știință sunt uimiți de ceea ce pot acestea să facă. Sunt destul de bizare, deoarece pliază ADN-ul înapoi și îl lipesc înapoi în diferite zone. De exemplu, la persoanele cu Alzheimer, proteina beta amiloidă se reproduce peste tot în genomul lor.

„Devin ca un genom mare gras, cu copii suplimentare, cu variații diferite în aceste copii. Și fac asta prin ARN”, spune Seneff. „Așadar, avem un mecanism de evoluție. Presupun că mecanismul principal este preluarea ADN-ului, traducerea acestuia în ARN, mutarea ARN-ului, deoarece ARN-ul suferă mutații mult mai ușor decât ADN-ul, apoi traducerea acestuia înapoi în ADN și lipirea acestuia înapoi în genom.”

Pe scurt, LINE și SINE par a fi activate atunci când este nevoie de o soluție alternativă la o problemă. O astfel de problemă ar putea fi expunerea la glifosat. Atunci când organismul este prea bolnav pentru a funcționa normal, găsește o cale de a înlătura problema prin mutarea proteinelor. „Este un proces la care apelăm pentru a face față substanțelor chimice toxice din mediu cu care ne confruntăm în general”, spune Seneff.

Așadar, pe scurt, ARNm poate fi transcris invers și convertit înapoi în ADN de către LINE și SINE din corpul nostru. Acest ADN clonat poate fi apoi integrat în genomul nostru. În acest mod, este vorba realmente de editare genetică.

Se creează o generație de supertransmițători?

Ceea ce urmează este cu adevărat îngrozitor. Seneff citează cercetări [10] https://www.researchgate.net/publication/6936323_Generation_of_biologically_active_retro-genes_upon_interaction_of_mouse_spermatozoa_with_exogenous_DNA  care arată că spermatozoizii au capacitatea de a prelua mARN exogen, fie de la un virus, fie de la un vaccin mARN, și de a-l transcrie invers în ADN și apoi de a produce plasmide care conțin acest ADN clonat. Spermatozoizii eliberează apoi aceste plasmide în jurul ovulului, care le absoarbe.

Ovulul aderă la acele plasmide și introduce noul cod în celulele fătului în creștere. Ipotetic, un bărbat care a fost inoculat cu un vaccin COVID-19 ar putea concepe un copil care se va naște cu codul genetic pentru a produce proteina spike SARS-CoV-2.

Acesta nu este un lucru bun, deoarece asta înseamnă că copilul nu va avea anticorpi împotriva proteinei spike. Întrucât va face parte din codul lor genetic, se va înregistra ca fiind una dintre proteinele proprii, iar organismul lor nu va produce anticorpi împotriva acesteia. Dacă respectivul copil va fi expus la SARS-CoV-2, sistemul său imunitar nu va reacționa deloc. Ceea ce se va întâmpla în continuare nu se poate ști, dar va fi ceva grav într-un fel sau altul.

„Cât de mult se va îmbolnăvi sau dacă nu se va îmbolnăvi deloc, nu pot să știu”, spune Seneff, „dar sistemul lor imunitar nu va reacționa și vor putea purta virusul toată viață și apoi vor transmite [acea trăsătură genomică] copiilor lor ...

Dacă nu reacționez la [virus] și îl las să se dezvolte, ce se întâmplă? Mă îmbolnăvesc? În ce măsură este boala [COVID-19] o consecință a răspunsului imun, mai degrabă decât a virusului? Nu știm precis acest lucru, dar mulți spun că adevărata problemă o constituie răspunsul imun hiperactiv.

Oamenii mor din cauza răspunsului imun la COVID, nu din cauza virusului. Virusul nu îi ucide. Răspunsul imun la virus este ceea ce îi ucide. Astfel, dacă nu avem un răspuns imun, ce se întâmplă? Nimeni nu știe.”

Chiar dacă un astfel de copil nu va fi afectat de virus, am putea asista la o situație gravă, deoarece aceștia s-ar putea transforma în supertransmițători pentru toată viața și într-un pericol permanent pentru toți cei din jur. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul vacilor.

Seneff relatează o poveste despre turme de vaci afectate de o diaree virală. Ulterior, cercetătorii și-au dat seama că „vițeii ucigași” constituiau problema. Vițeii care se născuseră aveau proteine virale integrate în genomul lor. Când au fost expuși la virus, acești viței, incapabili să elimine virusul în mod natural, l-au transmis apoi vacilor adulte, care s-au îmbolnăvit.

„Nu văd de ce nu s-ar putea întâmpla același lucru în cazul COVID – să se nască un bebeluș care are această versiune umanizată a acelei proteine, contractează virusul [sălbatic] și apoi îl răspândește la populația adultă”, explică Seneff.

Astfel de copii ar fi adevărați supertransmițatori, iar îndoctrinarea care are loc în prezent, când li se spune copiilor că simpla lor prezență ar putea reprezenta un risc mortal pentru oamenii pe care îi iubesc, s-ar putea transforma atunci într-o realitate sumbră. Vițeii în cauză au fost eutanasiați pentru a proteja restul turmei. Cum am rezolva situația dacă s-ar întâmpla ceva similar și în cazul oamenilor?

Sperăm că un astfel de scenariu de coșmar nu se va întâmpla, însă el pare posibil din punct de vedere biologic și aceasta este problema. Faptul că știința disponibilă permite acest tip de speculații constituie un motiv suficient pentru a stopa aceste campanii de vaccinare. Nu știm care vor fi consecințele pe termen lung. Nu știm nici măcar care sunt consecințele pe termen scurt, în afară de faptul că mor mai mulți oameni vaccinați, în mod colectiv, în comparație cu cei nevaccinați.

Proteina Spike stârnește extrem de multe îngrijorări

O parte deosebit de interesantă a studiului lui Seneff se referă la toxicitatea proteinei spike. O problemă principală în legătura cu toate aceste vaccinuri COVID-19 pe bază de gene este că proteina spike pare a fi toxică, iar corpul nostru devine o „fabrică” producătoare de proteine spike.

„E adevărat. Au făcut studii în care doar au expus [animale] la proteina spike, [studiile] arătând că este toxică în creier și în vasele de sânge. Prin urmare, provoacă singură reacții imune care deteriorează țesuturile.

Practic este o moleculă toxică și cred că este toxică probabil din cauză că este o proteină prionică (…).

Voi face mai multe cercetări cu privire la aceasta. Nu știu încă suficiente lucruri, dar îmi pare ceva groaznic. Cred că poate reprezenta cel mai îngrijorător aspect. Există două lucruri grave care se pot întâmpla în viitor.

Va fi nevoie de timp [ca să se dezvolte], astfel că nu vom vedea imediat efectele. Și, desigur, nu vom da vina pe vaccin, deoarece vor începe să crească ratele acestor boli oribile și nimeni nu va face legătura cu acesta [vaccinul].”

De ce proteina Spike poate provoca boli neurodegenerative grave

Boala Creutzfeldt-Jakob (CKD), versiunea umană a bolii vacii nebune, este o boală prionică. Alte forme umane de boală prionică sunt Alzheimer, Parkinson și boala Lou Gehrig (SLA). „Există toate aceste oribile boli neurodegenerative și fiecare are legătură cu anumite proteine prionice”, spune Seneff. De asemenea, proteina spike SARS-CoV-2 pare a fi o proteină prionică, deși acest lucru încă trebuie verificat cu precizie.

În mod îngrijorător, proteina spike produsă de vaccinurile COVID-19, din cauza modificărilor introduse, poate dezvolta mai mult un prion decât proteina spike din virusul real, și una mai eficientă.

„Studiile arată că acei centri germinali din splină ... sunt o sursă primară a proteinelor prionice, care, în cele din urmă, sunt absorbite de nervul vag și transportate către nucleii trunchiului cerebral. În acest mod se poate dezvolta boala Parkinson, de exemplu ...

Mai sunt atât de multe lucruri pe care trebuie să le aflăm, dar mi se pare că este un plan aici. Ei favorizează realmente ca astfel de lucruri să se întâmple prin aceste vaccinuri, concentrându-se asupra acestor centri germinali [deoarece] în același loc se formează adesea aceste proteine prionice.”

De ce ne putem aștepta la deteriorare neurologică pe termen lung

În lucrarea sa, Seneff descrie caracteristicile principale ale proteinei SARS-CoV-2, caracteristici care sugerează că este un prion [11] https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/34:

„Simptomele neurologice asociate cu COVID-19, precum cefaleea, greața și amețelile, encefalita și cheagurile de sânge cerebrale fatale sunt semne ale efectelor virale vătămătoare asupra creierului. Buzhdygan și colab. (2020) au spus că celulele endoteliale microvasculare primare ale creierului uman ar putea provoca aceste simptome ...

Într-un studiu in vitro cu privire la bariera hematoencefalică, componenta S1 a proteinei spike a favorizat pierderea integrității barierei, ceea ce sugerează că proteina spike care acționează singură declanșează un răspuns inflamator în celulele endoteliale ale creierului, ceea ce poate explica consecințele neurologice ale bolii.

Implicațiile acestei observații sunt îngrijorătoare, deoarece vaccinurile ARNm determină sinteza proteinei spike, care teoretic ar putea acționa într-un mod similar vătămând creierul. Proteina spike generată endogen de vaccin ar putea avea, de asemenea, un impact negativ asupra testiculelor, întrucât receptorul ACE2 este exprimat într-un grad ridicat în celulele Leydig din testicule …

Bolile prionice sunt o serie de boli neurodegenerative care sunt cauzate prin plierea greșită a unor importante proteine din corp, ceea ce formează oligomeri toxici care, în cele din urmă, se precipită ca fibrile, provocând leziuni răspândite neuronilor ...

Mai mult, cercetătorii au identificat o «semnătură» legată de susceptibilitatea la plierea greșită https://ro.xcv.wiki/wiki/Protein_folding în oligomeri toxici, denumită motiv cu fermoar glicină ... Proteinele prionice devin toxice atunci când helicele α se pliază greșit în foi β, iar capacitatea proteinei de a intra în membrană este afectată.

Glicinele din motivele transmembranare cu fermoar glicină din proteina precursoare a amiloidului-β (APP) joacă un rol principal în plierea greșită a amiloidului-β, legată de boala Alzheimer. APP conține în total patru motive GxxxG. Dacă luăm în considerare că proteina spike SARS-CoV-2 este o proteină transmembranară și că conține cinci motive GxxxG în secvența sa [12] https://www.uniprot.org/uniprot/P0DTC2, devine extrem de plauzibil faptul că s-ar putea comporta ca un prion.

Una dintre secvențele GxxxG este prezentă în domeniul său de fuziune membranară. Să ne amintim că vaccinurile mARN sunt concepute cu o secvență modificată care înlocuiește doi aminoacizi adiacenți în domeniul fuziunii cu o pereche de proline.

Acest lucru este făcut intenționat pentru a forța proteina să rămână în starea ei deschisă și pentru a face mai dificilă fuzionarea ei cu membrana. Acesta ni se pare un pas periculos către plierea greșită, care ar putea duce la dezvoltarea unei boli prionice ...

Un studiu publicat de J. Bart Classen (2021) sugerează că proteina spike din vaccinurile ARNm ar putea provoca boli asemănătoare celor prionice, în parte prin capacitatea acesteia de a se lega de multe proteine cunoscute și de a determina plierea greșită a acestora în potențiali prioni.

După cum au sugerat Idrees și Kumar (2021), componenta S1 a proteinei spike are predispoziția de a acționa ca un amiloid funcțional și de a forma agregate toxice ... și poate duce în cele din urmă la neurodegenerare.”

Pe scurt, ideea pe care trebuie să o reținem este că vaccinurile pentru COVID-19, oferite sutelor de milioane de oameni, constituie seturi de instrucțiuni transmise organismului de a produce o proteină toxică care, în cele din urmă, se va concentra în splină, de unde vor fi transmise instrucțiuni pentru producerea unor proteine asemănătoare celor prionice, ceea ce poate duce la dezvoltarea de boli neurodegenerative.

Vaccinul poate avea efecte mai grave decât boala

În lucrarea sa, Seneff intră în mai multe detalii în descrierea proteinei spike, care poate fi ca o otravă metabolică. Deși vă recomand să citiți în întregime studiul https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/34 lui Seneff, am extras câteva fragmente cheie mai jos, începând cu modul cum proteina spike poate declanșa leziuni patologice ducând la leziuni pulmonare și la boli de inimă și de creier [13]:

„Reiese că SARS-CoV-2 are efecte grave asupra sistemului vascular în mai multe organe, inclusiv asupra vasculaturii creierului ... Într-o serie de studii, Yuichiro Suzuki, în colaborare cu alți autori, a prezentat un argument puternic potrivit căruia proteina spike singură poate provoca un răspuns de semnalizare în vasculatură cu consecințe potențial extinse.

Acești autori au observat că, în cazurile severe de COVID-19, SARS-CoV-2 provoacă modificări morfologice semnificative ale vasculaturii pulmonare ... Mai mult, aceștia au arătat că expunerea celulelor musculare netede ale arterei pulmonare umane la subunitatea S1 a proteinei spike SARS-CoV-2 este suficientă pentru a favoriza semnalizarea celulară fără restul componentelor virusului.

Lucrări ulterioare au arătat că subunitatea S1 a proteinei spike suprimă ACE2, provocând o afecțiune asemănătoare hipertensiunii arteriale pulmonare (HAP), o boală pulmonară severă cu mortalitate foarte ridicată ... «Studiile in vivo» la care au făcut referire ... au arătat că leziunea pulmonară provocată de coronavirusul SARS a fost cauzată în primul rând de inhibarea ACE2 de către proteina spike SARS-CoV, ceea ce a determinat o creștere accentuată a angiotensinei-II.

Suzuki și colab. (2021) au demonstrat experimental că componenta S1 a virusului SARS-CoV-2, la o concentrație scăzută ... a activat calea de semnalizare MEK / ERK / MAPK, favorizând creșterea celulară. Ei au speculat că aceste efecte nu s-ar limita la vasculatura pulmonară.

Cascada de semnalizare declanșată în vasculatura inimii ar putea provoca boli coronariene, iar activarea în creier poate duce la accident vascular cerebral. De asemenea, un alt efect ar putea fi hipertensiunea sistemică. Ei au emis ipoteza că această capacitate a proteinei spike de a favoriza apariția hipertensiunii arteriale pulmonare ar putea predispune pacienții care se recuperează în urma SARS-CoV-2 să dezvolte ulterior insuficiență cardiacă ventriculară dreaptă.

Mai mult, [cercetătorii] au sugerat că un efect similar s-ar putea produce ca răspuns la vaccinurile bazate pe ARNm și au avertizat cu privire la posibilele consecințe pe termen lung atât în cazul copiilor, cât și al adulților care au primit vaccinurile COVID-19 care au la bază proteina spike.

Un studiu interesant realizat de Lei et. al. (2021) a dezvăluit că pseudovirusul – sfere decorate cu proteina S1 SARS-CoV-2, dar neavând ADN viral în nucleul lor – a cauzat inflamații și leziuni atât în arterele, cât și în plămânii șoarecilor expuși intratraheal.

Apoi au expus celulele endoteliale umane sănătoase la aceleași particule de pseudovirus. Legarea acestor particule de receptorii endoteliali ACE2 a cauzat deteriorarea și fragmentarea mitocondrială în acele celule endoteliale, conducând la modificări patologice caracteristice în țesutul asociat.

Acest studiu arată clar că proteina spike singură, neasociată cu restul genomului viral, este suficientă pentru a provoca leziunile endoteliale asociate cu COVID-19. Implicațiile vaccinurilor concepute pentru a determina celulele să producă proteina spike sunt clare și constituie un motiv evident de îngrijorare.”

Vaccinurile comerciale nu sunt la fel de „curate” ca vaccinurile din studiile inițiale

De asemenea, studiul lui Seneff subliniază https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/34 riscurile necunoscute prezentate de injectarea unui ARN fragmentat, care se găsește în cantitate mai mare în vaccinul Pfizer fabricat comercial decât în vaccinul utilizat în studiile inițiale [14]:

„Raportul public de evaluare al EMA… descrie în detaliu o evaluare a procesului de fabricație [a vaccinului Pfizer]… O dezvăluire îngrijorătoare este prezența unor «forme fragmentate» de ARN în soluția de injectare. Acestea sunt fragmente de ARN rezultate din finalul procesului de transcriere din șablonul ADN.

Aceste fragmente, dacă sunt traduse de celulă după injectare, vor genera proteine spike incomplete, ceea ce va avea din nou ca rezultat o structură tridimensională modificată și imprevizibilă și un impact fiziologic care va fi în cel mai bun caz neutru și, în cel mai rău caz, dăunător funcționării celulare.

Un număr considerabil mai mare al acestor forme fragmentate de ARN a fost găsit în produsele fabricate în scopuri comerciale decât în produsele utilizate în studiile clinice. Acestea din urmă au fost produse printr-un proces de fabricație mult mai strict controlat ...

Deși nu afirmăm că proteinele non-spike generate din ARN fragmentat vor fi pliate greșit sau patologice, credem că acestea vor contribui cel puțin la stresul celular, care favorizează modificările conformaționale asociate prionilor în proteina spike care este prezentă.”

Mai multe informații

Eu și Seneff acoperim mult mai multe aspecte decât cele discutate în acest articol, inclusiv modul în care vaccinurile pot declanșa afecțiuni autoimune prin mimetism molecular. Printre aceste afecțiuni sunt boala celiacă, tiroidita Hashimoto și lupusul. Prin urmare, dacă doriți să aflați mai multe despre acest vaccin, vă recomandăm puternic să urmăriți întregul video.

De asemenea, discutăm despre modul cum vaccinurile pot provoaca purpura trombocitopenică idiopatică (ITP), o afecțiune rară a sângelui, care duce la formarea de cheaguri de sânge, la scăderea numărului de trombocite și hemoragii, toate în același timp.

Este recomandabil să citiți întregul studiu https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/34 al lui Seneff, „Mai dăunător decât boala? Trecerea în revistă a unor posibile consecințe nedorite ale vaccinurilor ARNm împotriva COVID-19”, publicat în International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research [15].

Cum vă puteți proteja în urma vaccinului sau de expunerea la cei care s-au vaccinat?

Într-adevăr, aceasta este întrebarea zilei. Am vorbit despre răspândirea prin vaccin. Evident, în mod normal, vaccinul nu răspândește particule de virus, dar oamenii care s-au vaccinat pot răspândi cu ușurință proteine spike, iar aceste proteine spike pot provoca la fel de multe daune ca și virusul.

Deși lucrarea lui Seneff nu aprofundează cu privire la soluții, aceasta oferă un indiciu important, și anume că organismul nostru are capacitatea de a aborda multe dintre aceste probleme printr-un proces numit autofagie. Prin acest proces sunt eliminate proteinele deteriorate din corpul nostru.

O strategie eficientă care va regla în mod automat autofagia este postul periodic https://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2019/01/18/incorporate-intermittent-fasting-daily-routine.aspx sau consumul de alimente într-un interval orar limitat https://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2019/08/09/time-restricted-eating-science.aspx. Majoritatea oamenilor mănâncă într-un interval de mai mult de 12 ore pe zi. Scăderea treptată a acestui interval la șase până la opt ore vă va îmbunătăți substanțial flexibilitatea metabolică și va reduce rezistența la insulină.

O altă practică benefică este terapia prin saună https://fitness.mercola.com/sites/fitness/archive/2016/09/09/sauna-bathing.aspx, care reglează în sens pozitiv proteinele de șoc termic. Am discutat pe larg despre acest aspect în articolele anterioare. Proteinele de șoc termic funcționează prin replierea proteinelor care sunt pliate greșit. De asemenea, acestea identifică proteinele deteriorate și le vizează pentru a fi înlăturate.

O altă strategie esențială este eliminarea tuturor uleiurilor vegetale procesate https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2019/11/25/effects-of-vegetable-oil-on-our-health.aspx (uleiuri de semințe), ceea ce înseamnă practic renunțarea la consumul tuturor alimentelor procesate, deoarece sunt bogate în astfel de uleiuri. Uleiurile din semințe afectează radical producția de energie mitocondrială, intensifică stresul oxidativ și slăbesc sistemul imunitar.

De asemenea, uleiurile din semințe pot conține glifosat, care este utilizat intens în culturile care le produc. Evident, este important să evitați toate alimentele contaminate cu glifosat, cumpărând numai alimente organice certificate.

În sfârșit, doriți să vă întăriți sistemul imunitar înnăscut, iar una dintre cele mai bune metode în acest sens este să vă expuneți suficient de mult la soare, pentru ca nivelul vitaminei D să ajungă la 60 până la 80 ng/ml (100 până la 150 nmol/l).

The National Vaccine Information Center (NVIC) https://www.nvic.org/ a postat recent peste 50 de prezentări video de la cea de-a cincea Conferință publică internațională cu privire la vaccinare, conferință care a avut loc online în perioada 16-18 octombrie 2020 și care, ulterior, a fost pusă la dispoziția publicului gratuit. 

Tema conferinței a fost „Protejarea sănătății și a autonomiei în secolul XXI” și a a reunit medici, oameni de știință și alți specialiști din domeniul sănătății, precum și activiști pentru drepturile omului, lideri ai comunităților de credincioși, avocați pledând în apărarea drepturilor civile și constituționale, autori și părinți de copii vătămați de vaccin, dezbătând chestiuni științifice legate vaccinuri, despre politică, legi și etică și despre boli infecțioase, inclusiv despre vaccinurile împotriva coronavirusului și COVID-19.

În decembrie 2020, o companie din Marea Britanie a publicat informații false și înșelătoare despre NVIC și conferința organizată de aceasta, ceea ce a determinat NVIC să permită vizionarea gratuită a întregii conferințe. Această conferință vă pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru a vă educa și a vă ajuta să vă protejați drepturile și libertățile personale în ceea ce privește sănătatea dumneavoastră.

Nu ratați această oportunitate incredibilă. Mă număr printre vorbitorii la această conferință și vă îndemn să urmăriți aceste prezentări video înainte ca acestea să fie cenzurate și eliminate de către elita tehnocratică.


Traducere de Irina Bazon


Surse și referințe

1, 11, 13, 14, 15 International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research May 10, 2021; 2(1): 402-444
    • 2 America's Frontline Doctors May 9, 2021
    • 3 Covid19.healthdata.org
    • 4 The UNZ Review May 15, 2021
    • 5 JAMA. March 15, 2021 doi:10.1001/jama.2021.4385
    • 6 European Heart Journal July 20, 2020: ehaa534
    • 7, 9 Circulation Research 2021; 128: 1323-1326
    • 8 European Journal of Internal Medicine June 2020; 76:14-20
    • 10 Molecular Reproduction and Development 2006; 73(10):1239-1246
    • 12 UniProtKB P0DTC2 (Spike SARS2)