ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vaccinul BioNTech va fi acum produs și în China de către compania Fosun Pharma. Chinezii ar putea începe producția de îndată ce primesc aprobarea autorităților de la Biejing.  Compania a anunțat deja bursa din Shanghai despre viitoarea investiție de 100 de milioane de dolari pentru a produce vaccintul anti-covid BioNTech, anunță AGERPEES.

Mass-media a fost informată luni despre noul acord între BioNTech și compania chineză. S-a discutat atât despre producția vaccinurilor, cât și despre stocarea lor. Acțiunile BionTech nu sunt suprinzătoare, întrucât, potrivit informațiilor, gigantul din Mainz ar dori să-și mute sediul aproape de viitoarea fabrică a chinezilor, în Singapore.

Pe baza înțelegerii, Fosun Pharma va putea livra vaccinul în China continentală, Hong-Kong, Macao, dar și Taiwan. Dacă guvernul chinez dă undă verde în vara acestui an, mai precis în iulie, va deveni primul vaccin străin aprobat în această țară, mai informează agerpres.ro.
 
Dacă va primi aprobarea, Fosun Pharma ar putea produce un miliard de doze anuale de vaccin.