ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu mai puțin de 5 proteste consecutive vor avea loc joi în Capitală, la sediile tuturor instituțiilor de care depinde perpetuarea sau nu a stării de alertă - care este rădăcina întregii rătăciri juridico-politice care a cuprins România în ultimii 2 ani. A cărei cea mai recentă față este vaccinarea copiilor cu seruri experimentale Covid, fără a uita de vaccinarea obligatorie și de certificatele de vaccinare. Protestatarii se vor aduna joi dimineață la 10:30 în fața sediului Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru a cere judecătorilor să analizeze mai repede recursurile la anularea hotărârilor CNSU și a HG-urilor neconstituționale, după care vor picheta, pe rând, sediul DSU (bastionul lui Raed Arafat), al Ministerului Sănătății (bastionul lui Alexandru Rafila) și al instituției Avocatului Poporului. După cum a informat activistul civic Dumitru Bălan, protestul este declarat la Primărie, deci cei care doresc să se alăture o pot face fără teama de amenzi.
 
„Mâine este o zi mare și în jumătate de zi vom porni MARATONUL nostru cu cele 5 PROTESTE incluse!
Vom începe totul la ora 10.30 în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție ( str Batiștei, nr 25, Sect 2)!
Aveți șansa de a LUPTA concret pentru copiii voștri în fața funcționarilor care dorm pe ei de 2 ani! 
Îmbrăcați-vă gros și haideți să punem ÎMPREUNĂ poporul în locul pe care îl merită!
VREM DREPTATE, AVEM LIBERTATE FĂRĂ CERTIFICATE CU EGALITATE!”, a transmis Dumitru Bălan. VIDEO:


O descriere mai amănunțită a protestelor programate pentru ziua de joi a făcut-o Dumitru Bălan în următoarea postare:

„În data de 27 ianuarie va veni la MARATONUL nostru cu cele 4 PROTESTE incluse și d-l consilier juridic Dan Bazavan, un om de RECORD și un mare LUPTĂTOR în sălile de judecată, așa cum a fost prezent și în timpul celor 17 proteste organizate de ACȚIUNE PENTRU NAȚIUNE în ultimele 4 luni și jumătate!

În fața partidului roșu s-au dus lupte foarte grele ca parlamentarii PSD să NU voteze certificatul de injectare la locul de muncă și dl Bazavan a fost acolo pe ploaie, pe ger și pe ninsoare de 8 ori în 2 luni, fără să ne clintim din loc și UITAȚI că în final am reușit ÎMPREUNĂ cu TOȚI PROTESTATARII ADEVĂRAȚI să-i oprim din drum, fiindcă NU l-au mai votat. 

La partide s-a scris o mare parte din istoria ANULĂRII CERTIFICATULUI, SĂ NU UITAȚI ASTA!

Parlamentarii nu au mai rezistat în final strigătelor noastre și și-au dat seama că de noi NU vor scăpa, așa că au lăsat-o mai moale, fiindcă riscau să își piardă tot electoratul.

Ei bine, misiunea NOASTRĂ este să ÎNGROPĂM MAI REPEDE PLANDEMIA virală, CA ULTERIOR SĂ PUTEM PREGĂTI LUPTA ÎMPOTRIVA PLANDEMIEI CIBERNETICE CE A FOST CLOCITĂ DE CURÂND ÎN LABORATOARELE FORUMULUI ECONOMIC MONDIAL. 

ȘTIM CĂ LUPTA NOASTRĂ SE ÎNTINDE PE O PERIOADĂ DE ÎNCĂ 8 ANI!

Dar împreună cu dl Dan Bazavan și cu toate stelele societății civile vă vom pregăti și pe voi pentru noile lupte pe care le vom duce pe viață și pe moarte, ca ÎN FINAL SĂ ANULĂM TOATE PLANDEMIILE.

FRAȚILOR, ACEȘTI OAMENI VALOROȘI DUC NEÎNCETAT O LUPTA DIFICILĂ DE CÂȚIVA ANI, dar o fac pentru că ȘTIU CĂ POPORUL VA AJUNGE SĂ STRĂLUCEASCĂ AȘA CUM NU A MAI FĂCUT-O NICIODATĂ.
IAR PE 27 IANUARIE VEȚI VEDEA UNDE POATE AJUNGE POPORUL, ATÂT TIMP CÂT LUPTĂ NEÎNCETAT PENTRU CAUZA COPIILOR NOȘTRI.

VOM STRIGA ÎMPREUNĂ TIMP DE 6 ORE ȘI DIN ACEL MOMENT VOI VEȚI SCRIA ISTORIA UNUI POPOR ÎNTREG.

VENIȚI CU NOI ÎN ACEASTĂ JOI DE LA ORA 10.30 ÎN FAȚA ÎNALTEI CURȚI DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE ( STR BATIȘTEI, NR 25), ÎMBRĂCAȚI-VĂ GROS ȘI VENIȚI CU MUUULTE STEAGURI, CRATIȚE, OALE, FLUIERE, VUVUZELE PENTRU A TREZI TOȚI FUNCȚIONARII CARE DORM PE EI DE 2 ANI.

EU ȘTIU CĂ VOM REUȘI, DAR ESTE IMPORTANT SĂ CREDEȚI ȘI VOI ÎN PUTEREA POPORULUI!
DUMNEZEU E CU NOI ȘI NOI ÎL VOM AJUTA SĂ NE ELIBERĂM DE SUB LANȚURILE ACESTEI DICTATURI!”.
 
 
 
Același Dumitru Bălan a mai informat că la Maratonul protestelor de la București se alătură și locuitori din provincie. Pe lângă Dan Iordache din Ploiești, care va veni personal la București, manifestațiile se mai bucură și de susținerea doctorului pediatru Damian Baciu, a doamnei dr. Geanina Hagima și a tânărului student la Drept Adrian-Cristian Secu, el însuși inițiatorul mai multor demersuri în instanță împotriva ordonanțelor arafatiene.
 
„Vine și Ploieștiul la MARATONUL de mâine cu cele 4 PROTESTE incluse!
Dan Iordache, al doilea membru al MIȘCĂRII CIVICE ACȚIUNE PENTRU NAȚIUNE va veni la București împreună cu câțiva patrioți adevărați!
Ne vedem cu toții la ora 10.30 în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție!
DREPTATE ȘI LIBERTATE FĂRĂ CERTIFICATE CU EGALITATE!”, a scris Dumitru Bălan, miercuri, pe Facebook.


Dar protestele anti-politica pandemiei din această săptămâ nu încep joi, pentru că alți membri ai societății civile au ieșit deja în stradă. Este și cazul lui Luis Bratu, liderul grupului Legitimă Apărare, care a protestat individual marți în fața Institutului „Cantacuzino” din București, unde urmează să sosească serurile Covid pentru inocularea copiilor de vârste mici. „Stop vaccinării copiilor cu seruri experimentale!”, este mesajul lui Pavel Luis Bratu.
 
„Același atac concertat împotriva Neamului Român, aceiași nepăsare și indiferență! 
”Libertatea nu este niciodată mai departe de dispariție decât cu o generație. Nu o transmitem copiilor prin sânge. Trebuie să te lupți pentru ea, să o aperi și să le-o înmânezi pentru ca și ei să facă la fel”.”, a mai transmis Luis Bratu, care a mai și fost amendat cu 1400 de lei de către Jandarmeria Română pentru demonstrația lui.
 
„Azi, 25 Ianuarie, Institutul Cantacuzino, cu o zi înainte de începerea VACCINĂRII copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani”. VIDEO:
 
 
Pe lângă toate acestea, Starea de Libertate a anunțat un mare protest în Piața Universității, sâmbătă, 29 ianuarie, primul de acest fel din anul 2022, gândit să aibă loc înaintea încheierii vacanței parlamentare, ca un avertisment pentru aleșii poporului să nu aleagă împotriva poporului legea certificatelor Covid, o dată ce-și vor reocupa fotoliile începând de luni.
 
„Sâmbăta 29 Piața Universității ora 5 după-masă (17:00)! Ar trebui sa trecem și pe la M.A.I. (în lumina ultimului PlX semnalat de D-na av. Marina-Ioana Alexandru).
Stop oricărei forme de Certificare!
Și
STOP înțepării copiilor României!”, a anunțat Pompiliu Diplan, miercuri, la Starea de Libertate pe Facebook. VIDEO: