ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul Florin Zamfirescu taxează, într-o postare pe Facebook, ieșirile deputatului Remus Cernea, unul dintre inițiatorii legalizării parteneriatului civil, înfocat  susținător al homosexualilor. 

Actorul și profesorul Florin Zamfirescu face un portret al  lui Remus Cernea, despre care spune că este dornic de notorietate și de dorința de a se face remarcat, veleitarismul fiind caracteristic celor lipsiți de calități. Florin Zamfirescu  îi sfătuiește pe cei care îi acordă prea multă atenție lui Cernea să îl ingnore, pentru că "mercenarul, cu cât este mai luat în seamă, cu atât mai mult i se legitimează prezența și utilitatea". 

"Remus Cernea, 
personalitate accentuată, marcat de ambiția de notorietate, al carui unic suport este dorința de a se face remarcat. 
Lipsa de calitate combinată cu voința de a exista generează întotdeauna veleitarismul.
Mercenarul, cu cât este mai luat în seamă, cu atât mai mult i se legitimează prezența și utilitatea. 
 
A-l neglija este unicul mod de a-l anula. 
 
În caz contrar va fi capabil de a produce avalanșe de care se va declara mai apoi nevinovat.
Lipsa de viziune crează furtuni al căror final este imprevizibil... 
Să mai remarcam faptul că orice catastrofă este lipsită de moralitate!", scrie Florin Zamfirescu pe Facebook.
 
Remus Cernea este cunoscut ca unul dintre cei mai mari susținători al comunității homosexualilor. După depunerea celor trei milioane de semnături ale Coaliției pentru Familie, în vederea modificării Constituției pentru protejarea familiei, Cernea a apărut la toate posturile de televiziune pentru a pleda cauza homosexualilor, denigrând inițiativa Coaliției.  Pe contul de Facebook, Cernea a scris, referindu-se la acest demers,  că "rasiștii, homofobii, misoginii, antisemiții și alte categorii de oameni dominați de prejudecăți și ură fac parte din aceeași familie tradițională de mentalitate a celor care s-au opus dintotdeauna egalității în drepturi pentru toți cetățenii, fără deosebire de rasă, orientare sexuală, gen, etnie etc".