ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Șefa Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, e acuzată din toate direcțiile. Un cunoscut avocat și politician lansează acuzații dure la adresa procurorului șef DNA.

Avocatul Aurelian Pavelescu scrie pe contul său de socializare că procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, știa despre problemele procurorilor Doru Țulus și Mihaela Iorga încă din 2013. Avocatul califică drept „mafiot” modul în care a procedat Kovesi. Mai mult, Aurelian Pavelescu lansează întrebarea dacă nu cumva Laura Codruța Kovesi nu i-ar șantaja pe cei doi procurori cu date și documente din arhiva SIPA.

Pavelescu a explicat la Antena 3 pe ce se bazează afirmațiile sale. „Doamna Kovesi nu avea cum să aibă informația despre Doru Țuluș în câteva ore. Practic, de la momentul în care procurorul Țuluș a refuzat testul poligraf și denunțul doamnei Kovesi către Inspecția Judiciară, s-au scurs câteva ore, o zi. Era foarte clar că informația era la doamna Kovesi de mult mai mută vreme, aceea că Doru Țuluș ar fi făcut o tranzacție civilă cu un domn care ulterior a fost cercertat de DNA”, a spus avocatul Aurelian Pavelescu.