ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


  • Ion Cristoiu l-a intervievat pe Arhiepiscopul Tomisului, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie pentru AlephNews. A doua zi, după ce au reacționat și vuvuzelele cunoscute, a avut și câteva comentarii pe marginea acestui interviu, în Jurnalul său TV, în care oferă, în avanpremieră, și secvențe dintr-un film documentar despre 13 - 15 iunie 1990 realizat de postul deținut de Adrian Sârbu - cu imagini realizate de colegii mei de presă din 1990 de la redacția Glasul a Ligii Studenților din Universitatea din București, care dețin și azi copyright-ul asupra lor, potrivit Legii. Preluăm ambele transmisii de la Ion Cristoiu TV:

PS: În urma unei notificări nesimțite a AlephNews am renunțat la semnalarea scrisă a principalelor idei ale interviului care fuseseră preluate de la postul în cauză cu menționarea prin hyperlink în două rânduri.