ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


David Sassoli, fostul președinte al Parlamentului European, un vaccinist convins și promotor al certificatelor Covid, a fost omagiat pe 17 ianuarie în cadrul sesiunii parlamentare a instituției pe care a condus-o până la moarte, care se pare că i s-ar fi tras în urma unor posibile reacții adverse la vaccinarea cu serurile experimentale Covid. Dumnezeu să-l ierte!

Azi, Parlamentul European, reunit în sesiune plenară la Strasbourg, a ales-o în funcția de președinte al său, pentru doi ani și jumătate, pe eurodeputata malteză Roberta Metsola.

Citiți și: A MURIT! Președintele vaccinist al Parlamentului European, reinternat cu o formă gravă de disfuncție anormală a sistemului imunitar, o posibilă consecință a vaccinării, a decedat. David Sassoli a fost un promotor al Pașaportului Vaccinal al UE