ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Datele publicate de guvernul SUA în sistemul lor de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS) continuă să arate cât de mortale sunt vaccinurile experimentale anti-COVID în cazul adolescenților și tinerilor, relatează Health Impact.

Health Impact a publicato analiză, prin  care au verificat decesele și rănile survenite în grupul de vârstă între 12 și 19 ani în urma vaccinurilor experimentale anticovid, în comparație cu toate celelalte vaccinuri pe care acest grup de vârstă le primește înainte de a părăsi liceul.

Iată datele bazate pe ultima actualizare VAERS din vinerea trecută, 9/10/21.

După cum puteți vedea, VAERS raportează că, pentru vârstele cuprinse între 12 și 19 ani (, s-au înregistrat 31 de decese, 181 de dizabilități permanente, 3.679 de vizite la Urgențe, 1.655 de spitalizări, 331 de evenimente care pun viața în pericol și 748 de raportări de inflamații cardiace (toate formele de "cardită").

 
Începând cu 1 septembrie 2021, VAERS a primit 1.404 raportări de miocardită sau pericardită în rândul persoanelor cu vârsta de 30 de ani și mai tinere care au primit vaccinul COVID-19. 

Cele mai multe cazuri au fost raportate după vaccinarea cu ARNm COVID-19 (Pfizer-BioNTech sau Moderna), în special la adolescenți de sex masculin și adulți tineri. Prin urmărire, inclusiv prin revizuirea dosarelor medicale, CDC și FDA au confirmat 817 rapoarte de miocardită sau pericardită. CDC și partenerii săi investighează aceste rapoarte pentru a evalua dacă există o legătură cu vaccinarea COVID-19. 

FDA și CDC raportează, de asemenea, în mod corect, că acest lucru afectează mult mai mult bărbații decât femeile. Peste 82% din aceste cazuri de inflamație cardiacă sunt raportate la bărbați.

Din moment ce CDC recunoaște practic toate acestea prin rapoartele lor, care este recomandarea lor pentru aceste vaccinuri care distrug sănătatea tinerilor noștri?

CDC continuă să recomande ca toată lumea cu vârsta de 12 ani și peste să se vaccineze pentru COVID-19. Riscurile cunoscute ale îmbolnăvirii cu COVID-19 și complicațiile sale conexe, posibil grave, cum ar fi probleme de sănătate pe termen lung, spitalizare și chiar deces, depășesc cu mult riscurile potențiale de a avea o reacție adversă rară la vaccinare, inclusiv riscul posibil de miocardită sau pericardită. 

Având în vedere faptul că cazurile raportate în VAERS reprezintă doar o mică parte din ceea ce este reprezentat în public, majoritatea experților fiind de acord că este probabil mai puțin de 10% și chiar 1%, cum pot face o astfel de afirmație când cazurile de inflamație cardiacă pentru acești tineri este de 50 de ori mai mare decât la toate celelalte vaccinuri?

Health Impact a prezentat un reportaj video, care include un interviu foarte emoționant între Alex Jones și Ernest Ramirez, care ieri și-a pierdut fiul de 16 ani după ce a făcut vaccinul Pfizer. Un alt tânăr vorbește despre modul în care zilele sale de competiție sportivă la școală s-au încheiat după ce s-a vaccinat. 

Prima poveste din acest videoclip despre Ernest Ramirez, în vârstă de 16 ani, care a murit din cauza vaccinului, dar NU se găsește în VAERS. Există trei decese listate în VAERS pentru o formă de cardiită pentru această grupă de vârstă, iar toate trei sunt de sex feminin, deși peste 80% din cazuri sunt de sex masculin.

Așadar, ȘTIM că în VAERS lipsesc foarte multe date, concluzionează Health Impact

Toate cazurile de inflamații cardiace la tinerii vaccinați sunt aprofundate AICI