ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Două instituții media de stat, care ar trebui să fie onorabile, plătite din bani publici, promovează o aplicație de smartphone care face educație contraceptivă și propagandă homosexuală sub masca educației „pentru sănătate”, îndoctrinând copii și tineri să aibă relații sexuale deviante și să recurgă la „protecții” precum contracepția, sexul oral și masturbarea. Teoretic, aplicația este destinată copiilor de peste 15 ani, dar ea este accesibilă oricărui copil cu smartphone, mai ales că este prezentată favorabil de două instituții ale statului în termeni ce țin de „educația sexuală”. Cazul este definitoriu pentru ceea ce este în realitate „educația sexuală” care se dorește a se impune în școlile și chiar în grădinițele din România, de la cel mai înalt nivel. Mai notăm regretele managerei platformei, care își cere scuze că n-a apucat să includă și transgenderii.
 
Aceste informații sunt adunate de ONG-ul Societății de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS) al Federației Internaționale de Planificare Familială, ca să fie clar ce înțeleg formatorii de opinie prin conceptul de „sănătate sexuală”: contracepție și „planning” familial (adică uciderea prin avort sau „amânarea” nașterii de prunci). Obiectivul nr. 1 enunțat de SECS este obligarea Guvernului de a asigura „egalitatea de gen” în România, unde genul nu reprezintă neapărat femeie sau bărbat, ci orice altceva. Organizația - care nu și-a mai publicat Raportul Anual obligatoriu din 2016 - enunța în ultimul Raport că a fost „vreme de 7 ani partenerul principal al Ministerului Sănătății în inițierea, implementarea și monitorizarea Programului National de Planificare Familială în cadrul procesului de reformă sanitară”. Organizația desfășoară programe în școlile din România și a avut parteneriate, între altele, cu asociația homosexualilor ACCEPT, Asociația Secular-Umanistă din România și Fundația Soros.
 
Din păcate, cea mai veche agenție de presă oficială din România, Agerpres, este prima care a publicat fără să verifice comunicatul de presă privind aplicația pro-homosexuală, sex oral și masturbare în rândul copiilor a SECS - un ONG creat pentru a promova accesul românilor la „educație și servicii în domeniul sănătății sexuale și reproductive”, care în prezent militează pentru „identitatea de gen”, „drepturile sexuale și reproductive” ale tinerilor și propagandă homosexuală. Știrea despre „prima aplicație mobilă de educație pentru sănătate sexuală în limba română” (aceeași aplicație având versiuni și în bulgară, sârbă și engleză) a fost publicată fie dintr-o scăpare, având în vedere că apare la secțiunea de Comunicate a agenției naționale de presă, fie pentru că a plăcut redactorilor din ce în ce mai „progresiști” infiltrați în toată presa națională, de la cea de stat și până la cea bisericească. Dar dacă data viitoare Agerpres primește un comunicat de la o organizație teroristă sau pedofilă internațională mascată sub paravanul de „educație sexuală”, ce face - îl publică tot fără să verifice?
 
Radio România Cultural o dă pe sex oral
 

Dacă în cazul Agerpres putem spera că a fost o scăpare - pe care Agenția Națională de Presă ar trebui să o corecteze -, o altă societate națională de presă, Radio România Cultural (CULTURAL!), face promovare aplicației de sexualizare deviantă a adolescenților - pe banii noștri și împotriva copiilor noștri. Mai mult decât simpla informare, radioul public face și promovare pentru o aplicație pro-homosexuală, pentru că Radio România Cultural merge mai departe și realizează chiar și un interviu cu managerul de proiect al acestuia, transmis deja întregii țări.
 
Din păcate și împotriva regulilor deontologice și ale CNA, „interviul” de promovare pe banii noștri a unei platforme pro-homosexuale abordează doar un reprezentant al taberei pro-sexualizare infantilă, evitând sau ignorând faptul că există în România și societate civilă pro-viață și pro-familie, care tratează același subiect de pe poziții mai puțin ideologizante și mai centrate pe nevoile personale ale tuturor celor implicați - femei, bărbați și prunci.  

ActiveNews a contactat Radio România Cultural cu solicitarea de a-și motiva opțiunea de promovare la nivel național a unei aplicații pro-homosexuale, sex oral și masturbare și de a realiza un interviu favorabil doar taberei tendențioase. Așteptăm să primim răspunsul.

Educația sexuală prezentată ca un mijloc de a avea relații intime cât mai dese și mai diverse, „protejându-te” în schimb de „sarcini nedorite” sau de „boli cu transmitere sexuală”, iar atunci când dorești să ai copii, „planificând” și restrângând la infinit această împlinire firească, nu este decât o propagandă hedonistă nu atât de interesată de binele sau fericirea publicului-țintă, cât de obținerea de fonduri străine care să ducă la scăderea populației într-o țară și așa afectată de cea mai gravă criză demografică de la Al Doilea Război Mondial încoace. Un război contra vieții.
 
De altfel, interesul real al „luminătorilor” și „eliberatorilor” copiilor noștri iese ușor la iveală dacă urmărim circuitul banilor și cine sunt finanțatorii și partenerii unor asemenea organizații cu agendă „progresistă” stângistă. La fel cum finanțările acestora nu sunt deloc imparțiale, și așa-zișii „specialiști” pe seama cărora pun ele informațiile „corecte” despre „sănătatea sexuală” a copiilor fac, la rândul lor, parte dintr-un cerc de interese și credințe absolut partizane. Maimuțăreala dorinței de informare onestă și de combatere a știrilor „false” vine tot din dorința de a controla și impune societății, mai ales tinerilor, un singur mod de gândire, cel al stângii radicale și al „corectitudinii politice”.
 
Pe banii depunătorilor la BRD, „Școala 9” traduce: „educația sexuală” privește și educația homo-sexuală

Exemple despre ce se găsește cu adevarat în aplicația digitală pentru „sănătate sexuală și reproductivă” la elevi de 15 ani se pot găsi într-un site sponsorizat de BRD, auto-intitulat „Școala 9”, unde promovarea homosexualismului se dă pe față.

„Conținutul aplicației este despre relații, anatomie, contracepție, sexualitate, sarcină, fertilitate și infecții cu transmitere sexuală, organizată pe rubrici dedicate”, care includ „secțiuni ca „Despre relațiile mele și starea de bine”, „(Cred că) sunt însărcinată”, „Corpul, igiena și sexul” etc., un instrument de urmărire a perioadei fertile (calendar al fertilității), precum și o secțiune cu contacte utile pentru planificare familială sau pentru cazuri de violență domestică.
 
„Însă pe aplicație nu se găsesc doar informații despre sănătatea reproductivă, ci și despre:
  • ce presupune o „relație intimă" și „egalitatea într-o relație"
  • câte tipuri de relații există
  • ce este „homosexualitatea"
  • ce înseamnă „consimțământ"
  • ce trebuie să faci în cazul în care ai luat o infecție cu transmitere sexuală (să mergi la medic, să anunți partenerii cu care ai avut un contact sexual etc.)
  • ce înseamnă violență/agresiunea sexuală"  - ne informează „doct” site-ul prin care BRD se preocupă de „formarea” tinerilor din România.

Urmează și secțiunea pentru „transgenderi”


În schimb, președinta ONG-ului SECS își cere scuze că, deocamdată, aplicația are doar două variante, pentru băieți și pentru fete, neexistând încă o interfață adresată celor cu „identitate sexuală fluidă”.
 
„Știm că este o problemă că nu includem o a treia categorie care să fie pentru persoanele genderfluid sau transgender, însă ne dorim să dezvoltăm aplicația. Deocamdată ne interesează să ajungem la cât mai mulți tineri din comunitățile dezavantajate și la mediatorii care lucrează cu ei. În lipsa abordării acestui subiect în medii sigure, tinerii caută informații în mediul online, fără să verifice dacă sursele de informare oferă date corecte. Dorința noastră este ca aplicația să transforme telefonul mobil al tânărului într-o sursă de informații corecte despre educația sexuală”, precizează Carmen Șuraianu.
 
Prin această afirmație, activista dă în vileag că interesele ONG-ului pe care îl conduce merg mult mai departe decât propaganda pentru contracepție, avort sau homosexualitate. Ele ating sfere precum „identitatea de gen” - adică propaganda că genul nu e totuna cu sexul din naștere, ci ține de alegerea persoanei.
 
Propaganda homosexualistă pe față

Care sunt informațiile „corecte”? Doar cele aliniate „corectitudinii politice” și agendei stângii radicale anti-viață, care, de la cel mai înalt nivel european, pregătește o nouă (9) revoluție (homo)sexuală?
 
Reproducem mai jos câteva definiții pe care aplicația care vrea să ne (de)formeze sexual copiii le dă ca „informații sigure”:

„Sexul este mai mult decât un contact sexual. El include și lucruri precum sărutul, mângâierea și sexul oral. De asemenea, poți face sex cu tine. Aceasta se numește masturbare.

Homosexualitatea este atracție romantică, atracție sexuală sau comportament sexual între membrii aceluiași sex sau gen (...) Orientarea ta sexuală este o parte naturală a cine ești, care se poate schimba sau rămâne la fel pe parcursul vieții”.
 
Vom reveni cu noi informații pe această temă într-un articol viitor.