ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O contribuție originală la scandalul pro-life vs pro-abortion din Statele Unite este adusă de fosta prima doamnă Michelle Obama. Evident, trebuie să adaug, cea mai inteligentă, frumoasă și devreme acasă first lady din istoria Americii, așa cum ne-a învățat presa serioasă s-o privim. Smulgându-și din timpul prețios dedicat operelor caritabile și publicării celei de-a x cărți, Michelle și-a găsit timp să lumineze femeile americane în privința dezbaterii din Curtea Supremă.
 
Ca orice spirit luminat, ea reușește să condenseze în cuvinte puține multă substanță. Iată ce a scris Michelle: Once Roe v Wade is overturned, state lawmakers will have the power to strip WOMXN (sublinierea îmi aparține) of the right to make decisions about their bodies and their healthcare”.
 
Nu n-am greșit eu cuvântul womxn și nici autoarea nu l-a greșit. Pentru prima doamnă, care sare în apărarea femeilor din țara ei, o femeie nu se mai scrie woman, se scrie womxn. În românește, o femeie trebuie scrisă corect femxie. Și cred că toate femxile de pe planetă se regăsesc în acest termen atât de cuprinzător.
 
Acum îl înțeleg și pe Barack. Trăind cu această womxn în casă n-a avea cum să nu-l apuce pofta de perversiuni cum ar fi transformarea SUA într-o frumoasă republică socialistă. Ce părere aveți dragi femxi cititoare?