ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cazuri de morți subite printre oamenii în uniforme, fie ei militari, polițiști, jandarmi, pompieri sau alți angajați ai structurilor statului, continuă să ne fie semnalate după publicarea articolului nostru de ieri, Oameni în uniformă MORȚI SUBIT în floarea vârstei: Sebastian Corodi, 24 de ani, infarct în somn; Cristina Herbei, 42 de ani, cancer fulminant după vaccin; Gabi Roman, 43, embolie pulmonară acută; Magdalena Moldoveanu, 27, cheaguri de sânge după vaccin

Mulțumindu-le cititorilor noștri fideli, adăugăm tristului pomelnic încă două nume: pe cel al caporalului Cătălin Bucos, în vârstă de numai 39 de ani, care făcea parte din Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. din Huși, dar și pe cel al Lidiei Tănăsescu, o dispeceră a Poliției Locale din Buzău care, la cei 62 de ani ai săi, era într-o stare bună de sănătate și trăgea nădejde să apuce să se bucure de pensionare. Cu toate acestea, ea a murit de infarct, potrivit unor surse, chiar în timp ce se afla într-o convorbire telefonică. Se pare că este, deci, încă un caz de moarte subită, similar cu cel al lui Gheorghe Iancu, un politician care a murit în timpul unei „emisiuni” în direct pe Facebook, fără ca prezentatorii sau participanții să-și dea seama.
 
„Batalionul 202 Apărare C.B.R.N. este în doliu, alături de familia camaradului nostru cap. Bucos Cătălin, care a plecat mult prea devreme dintre noi, la vârsta de doar 39 de ani.

Un om deosebit, un militar demn de încredere și un exemplu pentru ceilalți camarazi, cap. Bucos Cătălin și-a luat adio de la noi, lăsând în urmă un gol imens și o durere fără margini. A fost un soț și tată apreciat, un bărbat energic, vesel și optimist.

Fie ca bunul Dumnezeu să poată alina durerea familie și să odihnească în pace sufletul colegului nostru.

Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna, CĂTĂLIN!”, a scris pe Facebook Divizia 2 Infanterie Getica din Buzău pe 7 aprilie 2022.
 
 
 
Lidia Tănăsescu, o angajată cu vechime a Serviciului Dispecerat și Logistică din cadrul Direcției de Poliție locală Buzău, a murit de infarct miocardic în seara zilei de duminică, 20 martie 2022, potrivit unui anunț făcut de Sindicatul Polițiștilor Locali din Buzău, citat de Expresul Buzoian.

„În această noapte încă un polițist local a plecat să patruleze cerurile!
Anunțăm cu regret încetarea din viață a colegei noastre,Tănăsescu Lidia, în vârstă de 62 ani, ce activa în cadrul Serviciului Dispecerat și Logistica din cadrul Politiei Locale Buzău.
Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace!
R.I.P.!”, a scris Sindicatul Polițiștilor Locali Buzău în postarea sa de luni, 21 martie. 
 
Reamintim cititorilor noștri că decese subite în rândul angajaților la stat, dar și la privat, au început să apară în număr mare după începerea campaniei de vaccinare cu serul experimental prezentat ca „sigur și eficient”, dar despre ale cărui reacții adverse nu s-a prea vorbit pe la „știrile oficiale” sau pe la platforma RO-Vaccinare. Un apogeu al cazurilor de morți fulgerătoare și neașteptate s-a înregistrat în ultima parte a anului 2021, când părea iminentă legiferarea certificatului Covid care să condiționeze accesul la locul de muncă, și a continuat, apoi, în prima parte a anului 2022.