ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Generalul (r) Florian Coldea a apărut pentru prima dată în public după trecerea în rezervă ca urmare a scandalului excursiilor alături de Sebastian Ghiță. Fostul șef operativ al SRI a participat la recepția de 4 iulie de la Ambasada SUA, scrie stirpesurse.ro.

Deși nu mai are nicio funcție oficială, Coldea nu a fost uitat de americani și a fost invitat la recepție. Generalul a părut foarte relaxat și a putut fi văzut zâmbind în compania mai multor persoane. În timpul celor peste 11 ani cât a fost prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea a colaborat de multe ori cu oficialii americani, fiind foarte apreciat de aceștia, potrivit informațiilor din zona serviciilor de informații.

La recepția de la Ambasada SUA a participat și Laura Codruța Kovesi, dar și zeci de politicieni, în frunte cu președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta din urmă s-a întreținut minute bune cu Eduard Hellvig, directorul SRI.