ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pandemia de COVID ajunge să fie cel mai important subiect al vieții noastre. Nu este vorba doar de un virus creat prin inducerea unor mutații (gain of function created virus) și de incredibilul hybris uman care l-a creat. Este vorba despre minciuni, înșelăciune, nebunie politică, umilirea, în mod autoritar, a populațiilor din întreaga lume. Este vorba despre suferință umană, la o scară nemaivăzută până acum. Este vorba și despre distrugerea economiei și de o mentalitate criminală, atât de oribilă încât mintea omenească nici nu poate concepe existența unui astfel de rău.

 

Un rău atât de profund încât medicii din întreaga lume au fost descurajați în mod activ să ajute și chiar împiedicați să-și salveze pacienții. Medici recunoscuți și centre medicale au dezvoltat protocoale eficiente de tratament pentru COVID-19, inclusiv Harvard, Johns Hopkins și Emory. Totuși, toate au fost acoperite sub tăcere și cenzurate, făcându-se parcă eforturi de a fi produsă cât mai multă suferință și moarte . În medicină, capacitatea de a spune adevărul constituie literalmente o chestiune de viață și de moarte,însă dezbaterile libere au fost blocate la fiecare pas în timpul pandemiei.

 

O femeie de 56 de ani din Grecia a murit la spitalul Kalavryta la doar câteva minute după ce a primit a doua doză de vaccin Pfizer. 

 

Răul este cuvântul potrivit, dar, de aproape două decenii, eu numesc această situație drept terorism farmaceutic. Dr. Peter McCullough, unul dintre cei mai distinși medici și oameni de știință din SUA și unul dintre cei mai publicați cardiologi din istorie, îl numește bioterorism. „Cred că asistăm la aplicarea unei forme de bioterorism la nivel mondial, care pare să fi fost în plan de mulți ani”.

 

Dr. McCullough, împreună cu alți medici, a conceput un protocol de tratament pentru Covid-19, care s-a dovedit a fi eficient în prevenirea a până la 85% din decese. Răul nu este interesat să salveze vieți, ci doar să vândă vaccinuri.

 

Marea Resetare face parte, în mare măsură, din acest rău. În parte, implementarea acesteia constă într-un sistem de segregare bazat pe cerința vaccinării. Din fericire, în SUA, 14 state au implementat legi care interzic impunerea pașapoartelor de vaccinare, pentru a preveni formarea unei societăți împărțite în două clase de oameni. Totuși, în Europa, ei merg mai departe cu impunerea acestor pașapoarte. Dacă președintele Statelor Unite ar decide să declare stare de urgență națională care anulează drepturile statelor, acest lucru ar putea declanșa un război civil în America.

 

COVID poate cauza cancer?

 

Realizez primul raport despre un posibil caz de COVID care cauzează cancer de sânge. Am vorbit cu un pacient din Statele Unite care tocmai primise o a doua opinie din partea unui medic, care a stabilit diagnosticul de preleucemie și sindrom Milodisplatic. Pacientul a primit recent prima sa transfuzie de sânge. Primul diagnostic, după o biopsie osoasă, a fost de leucemia completă. Când pacientul a spus că a avut COVID în urmă cu trei luni, nu a fost nevoie de multă intuiție medicală pentru a pune lucrurile cap la cap, mai ales că toate problemele sale au început după vaccinare.

 

Am ascultat discuția video de mai sus cu Dr. Robert Malone, creatorul tehnologiei vaccinului bazat pe ARNm. Potrivit unui studiu japonez de biodistribuire [privind vaccinul] Pfizer, care evidențiază unde ajung nanoparticulele lipidice după vaccinare, studiul a constatat că particulele s-au aflat, timp de patru ore, în întreaga cantitate de sânge care circulă prin corp și apoi s-au instalat, în concentrații mari, în ovare, în măduva osoasă și în ganglionii limfatici. A se vedea graficul din video, care arată distribuția nanoparticulelor lipidice în primele 48 de ore.

 

După cum a spus Dr. Malone, „trebuie să aibă loc monitorizarea persoanelor care au primit vaccinul privind posibila dezvoltare de leucemie și limfoame, având în vedere că au fost constatate concentrații de nanoparticule lipidice în măduva osoasă și ganglioni limfatici. Însă, de multe ori, aceste semne nu apar timp de șase luni până la trei sau nouă ani”. Să nu uităm că numitorul comun în cazul virusului și vaccinurilor îl constituie proteinele spike, care sunt mai letale decât virusul în sine.

 

Dacă vaccinurile pentru COVID-19 se dovedesc atât de dăunătoare și provoacă atât de multe decese, atunci ele vor trebui interzise în curând, susținătorii acestora discreditați și anumite persoane, plasate după gratii.

 

Putem vedea cine sunt cei răi dacă vom căuta cine sunt oamenii și organizațiile cărora nu le pasă de miile de morți raportate prin sistemele oficiale de raportare privind efectele vaccinurilor în America, Marea Britanie și Uniunea Europeană. Nicio stare de îngrijorare manifestată pentru cei orbiți de vaccinuri.

 

Cei răi nu pot și nu vor să asculte, fiindcă atunci vor trebui să recunoască faptul că greșesc. Oficiali din domeniul sănătății publice, precum dr. Anthony Fauci, nu vor accepta că greșesc, nici că mint, nici că sprijinul lor pentru cercetări bazate pe generarea de noi funcții [studii bazate pe creșterea capacității patogenilor de a cauza boli, n. tr.] îi fac mai responsabili decât oricine altcineva de dezastrul pandemiei de COVID.

 

Laboratorul Universității din Florida a descoperit agenți patogeni periculoși în măștile faciale pentru copii.

 

Soarta acestuia [Fauci] este legată de viitorul lumii. Dacă scapă fără să fie tras deloc la răspundere, înseamnă că răul a învins, iar noi, copiii noștri și generațiile viitoare vor avea mult de suferit din cauza aceasta și milioane de oameni vor muri ca urmare a acestui fapt. Fauci este înregistrat spunând, în 2012, că valoarea cunoștințelor dobândite în urma creării unui virus pandemic merită riscul. Este cu adevărat uimitor cum unii oameni se pot juca cu și ne pot pune în pericol viața noastră cu o asemenea ușurință.

 

Faptul că vaccinarea împotriva SARS-CoV-2 este crucială pentru combaterea pandemiei este cea mai mare minciună pe care prea mulți și-au spus-o.

 

„Jocul final” în cercetarea bazată pe generarea de noi funcții a fost dezvoltarea vaccinurilor și constatăm acest lucru dacă ne gândim la viteza cu care au fost dezvoltate și lansate vaccinurile fără a exista teste complete privind siguranța, teste pe care nu le-ar fi trecut niciodată.

 

Totuși, o imagine clară cu privire la pericolele prezentate de aceste vaccinuri a început să se contureze de la lansarea acestora și chiar și oamenii de știință pro-vaccinuri trag semnale de alarmă. Mulți se tem că vaccinurile vor fi mai letale decât virusul în sine și că și bebelușii și fetușii ar putea fi vătămați sau uciși (a se vedea acest studiu).

 

Din fericire, răul nu poate învinge prea ușor. Forțele bune opun rezistență, însă cel puțin jumătate din populațiile moderne au fost induse în eroare, ajungând să facă o religie din vaccinuri. Prin urmare, este justificat să ne întrebăm cât de mulți oameni trebuie să moară sau să fie vătămați permanent de vaccinurile pentru COVID până când societatea va dobândi curajul și acuitatea mentală pentru a vedea și a înțelege ce se întâmplă?

 

Sute de cadre medicale rup tăcerea, atrăgând atenția, pe Medscape Forum, cu privire la pericolele prezentate de vaccinurile COVID-19.

 

Între timp, liderii Grupului celor Șapte promit să vaccineze omenirea împotriva coronavirusului din dorința de a se dovedi prieteni mai buni ai țărilor sărace decât sunt rivali precum China. Cum poate fi considerată drept o manifestare a prieteniei faptul de a distribui vaccinuri experimentale care pot modifica genetic oamenii?

 

Dintre cei 700 de medici care au răspuns la un sondajpe internet realizat de Asociația Medicilor și Chirurgilor Americani (AAPS), aproape 60 % au declarat că nu sunt „complet vaccinați” împotriva COVID.

 

Un student din New Jersey, de 21 de ani, a suferit o inflamație cardiacă severădupă ce a primit a doua doză de vaccin împotriva COVID de la compania Moderna. Justin Harrington, căruia școala i-a cerut să se vaccineze pentru a putea participa la cursuri în toamnă, a prezentat simptome asemănătoare gripei, urmate de dureri de inimă la opt-12 ore după administrarea vaccinului.

 

A amesteca politica, medicina și cenzura este un lucru extrem de periculos.

 

Până acum, fanaticii vaccinurilor au fost pe val. Un grup divers de nechibzuiți cu o agendă au dominat, dar, având în vedere că vaccinurile lor au ucis mai mulți oameni în șase luni decât toate celelalte vaccinuri în 20 de ani, este greu să credem că își vor mai impune voia pentru mult timp. „Când oamenii se vor aprinde, focul răzbunării va arde cu flacără foarte mare”, scrie Jeffrey Tucker

 

Times of Israel relatează că o tânără de 22 de ani a murit de miocardită, inflamație a mușchiului inimii, la două săptămâni după ce a primit a doua doză din vaccinul experimental cu ARNm Pfizer.

 

Medicina modernă este brutală

 

Întreaga industrie a vaccinurilor se bazează pe principiul sacrificiului. Sacrificiu uman. Este un lucru perfect în regulă și acceptabil ca un copil să fie sacrificat pe altarul zeului vaccinului, un zeu al morții, atâta vreme cât salvăm un milion de alți oameni, protejându-i de suferință și de moarte cauzate de boală. Exact acest lucru îl veți auzi din gura vacciniștilor. Deși, în cazul vaccinurilor anti-COVID administrate americanilor, dr. Peter McCullough crede că au existat 50.000 de decese. Sistemul oficial de raportare privind efectele vaccinurilor arată „doar” aproximativ 6.000 de decese, dar opinia generală a fost mereu aceea că doar 1 până la 10% dintre reacțiile adverse cauzate de vaccin sunt raportate în sistemul VAERS. În Europa, sistemul de raportare a reacțiilor adverse la vaccinuri raportează oficial 15.000 de decese.

 

Din nefericire, [nebunia] nu se oprește după o singură moarte, așa cum nu se oprește nici după un val de suferințe provocate de efectele vaccinurilor, [suferințe] care îi chinuie pe mame, pe tați și familiile lor pentru tot restul vieții.

 

Avem, de asemenea, un raport despre un prim caz de scleroză multiplă după imunizareacu vaccinul Pfizer-BioNTech pentru COVID-19. De asemenea, au fost semnalate trei cazuri de reactivare sau debut al bolii demielinizante, care au fost raportate după vaccinarea pentru COVID-19 cu vaccinul Oxford-AstraZeneca, bazat pe adenovirus recombinant.

 

„Imaginează-ți că ai putea crea o țesătură a destinului uman cu scopul de a-i face pe oameni fericiți până la urmă, aducându-le pacea și odihna în final, dar că, pentru asta, ar fi esențial și inevitabil să torturezi până la moarte o singură creatură mică și să construiești acel edificiu pe lacrimile ei nerăzbunate, ai accepta să fii arhitectul acelei construcții în aceste condiții? Spune-mi sincer.” (Fiodor Dostoievski)

 

În septembrie 2020, CNN a raportat că experții în vaccinuri au avertizat guvernul federal cu privire la introducerea în grabă a vaccinurilor împotriva coronavirusului înainte ca testele să demonstreze că este sigur și eficient. Aceștia s-au referit la decenii de istorie dureroasă privind efectele vaccinurilor, arătând de ce au dreptate să fie îngrijorați. Desigur, au fost ignorați. Dacă vrem să vedem răul în față, exact așa cum este, trebuie să știm că răul nu ascultă, prin urmare, ignoră pe oricine și orice îi stă în cale. Cenzura este răul în acțiune.

 

Este potrivit să repetăm că în Statele Unite au fost raportate mai multe decese cauzate de vaccin în ultimele șase luni decât cele raportate în ultimii 20 de ani. În Cambodgia, în urmă cu câteva decenii, au existat așa-numitele câmpii ale morții. Acum avem ceea ce va fi amintit ca fiind câmpii ale morții cauzate de vaccinuri. La urma urmei, ce ar putea fi mai rău decât faptul că Big Pharma pune profiturile mai presus de viața oamenilor într-o pandemie?

 

Mai vreți încă un exemplu de rău medical? Chiar și dacă recunosc situația înfiorătoare în care copii care erau perfect sănătoși ajung, într-o secundă, să sufere de palpitații cardiace, dificultăți de respirație, modificări în electrocardiogramă (EKG) și biomarkeri cardiaci ridicați la scurt timp după vaccinare, CDC și FDA continuă să încurajeze părinții să își injecteze copiii cu „vaccinuri” experimentale.

 

În Marea Britanie, un studiu arată că29% dintre cele 42 de persoane care au murit după ce au contractat noua tulpină de COVID-19 au primit AMBELE injecții, pe măsură ce cazurile au crescut cu încă 40%.

 

BBC relatează că, dacă sunt incluse și persoanele care au primit o singură doză, rata deceselor crește la 50%. Virologul francez, câștigător al Premiului Nobel, Luc Montagnier, a descris vaccinarea în masă împotriva coronavirusului în timpul pandemiei ca fiind „de neconceput” și drept o gafă istorică prin care sunt „create variantele” și care duce la decese din cauza bolii.

 

„Este o greșeală enormă, nu-i așa? O eroare științifică, precum și o eroare medicală. Este o greșeală inacceptabilă”, a declarat Montagnier într-un interviu tradus și publicat de Fundația RAIR SUA. „Cărțile de istorie vor arăta acest lucru, deoarece vaccinarea este cea care creează variantele”, a spus Montagnier.

 

Mulți epidemiologi știu acest lucru și „tac” cu privire la problema cunoscută prin sintagma de „potențare dependentă de anticorpi”, a spus Montagnier.

 

Concluzie

 

Desigur, pentru persoanele crude care conduc lumea, nu ar trebui să menționăm nimic din toate acestea. Nu m-am putut abține să nu includ acest fragment: „Lideri mondiali precum Joe Biden, Boris Johnson, Angela Merkel, Justin Trudeau și alții s-au întâlnit în Marea Britanie în weekendul trecut pentru a discuta despre cum să distrugă în continuare viitorul umanității sau ceva similar.”

 

CJ Hopkins are câteva cuvinte înțelepte pentru noi. „Aceasta este o perioadă crucială pentru mișcarea totalitară. Trebuie să anuleze vechea «realitate» pentru a o implementa pe cea nouă și nu poate face acest lucru prin apelul la rațiune și fapte, astfel că trebuie să o facă prin frică și forță brută. Trebuie să terorizeze majoritatea societății pentru a crea o stare de isterie la nivel de masă, stare lipsită de rațiune, care poate fi direcționată împotriva celor care opun rezistență noii «realități». Nu este vorba de convingerea oamenilor să accepte noua «realitate». Este mai degrabă despre cum conduci o turmă de vite. Le sperii suficient pentru a le pune în mișcare și apoi le dirijezi încotro vrei să meargă. Vitele nu știu și nu înțeleg încotro se îndreaptă. Ele doar reacționează la un stimul fizic. Faptele și rațiunea nu au nicio legătură cu asta.”

 

„Există un singur adevăr și constă în măști, lockdown-uri și vaccinuri foarte puțin testate și oricine pune la îndoială aceste lucruri constituie un pericol pentru întreaga omenire. Realitatea este că nu ne putem permite să nu punem întrebări, să suprimăm întrebările și opoziția. Avem nevoie de fiecare voce [care spune adevărul]. Eficacitatea măștilor și a blocajelor este, în cel mai bun caz, îndoielnică; să privim în jurul nostru, aceeași situație este și în privința «eficacității» vaccinurilor, acestea ridicând și mai multe întrebări cu privire la cheagurile de sânge, inflamații ale inimii, acumularea de proteine spike în ovare și testicule etc. Ar fi o nebunie să nu ne punem întrebări”, scrie site-ul Automatic Earth.

 

Gândirea medicală coerentă are în vedere ceea ce funcționează, ceea ce este sigur. Gândirea medicală incoerentă este o lume a teoriilor, credințelor și ideilor lipsite de consistență, care are drept „temei” premise false de pe urma cărora câțiva oameni câștigă foarte mulți bani.

 

„Prin urmare, poate cineva să răspundă la întrebarea de ce oare un guvern, a cărui menire este de a servi interesele persoanelor care îl aleg, vrea să impună ca obligatorii tratamente experimentale neautorizate care au provocat până acum 949.287 de reacții adverse și 1.332 de deceseîn Marea Britanie, potrivit celei de-a 20-a actualizări privind reacțiile adverse la vaccinurile pentru Covid, reacții raportate pe [site-ul pentru raportări] MHRA Yellow Card?”

 

Pot răspunde la această întrebare. Majoritatea politicienilor din Prima Lume și mulți medici au fost printre beneficiarii sumelor uimitoare de bani pe care marile companii farmaceutice le plătesc pentru a-i mitui pe beneficiari ca să promoveze vaccinurile.

 

Un pilot descrie cum aproape că și-a pierdut cunoștința în timpul zborului, suferind un eveniment advers sever după vaccinarea pentru COVID

 

Imaginați-vă că viața voastră se află în mâinile unui pilot sau conduceți lângă un camion masiv, sau că vă aflați într-un autobuz condus de cineva care s-a vaccinat recent și puteți să vă dați seama de problemele pe care le provocăm și care ar putea fi consecințele.

 

Dr. Mark Sircus, Profesor de oncologie naturală, Institutul de Medicină Holistică Da Vinci. Fondatorul Natural Allopathic Medicine

 

Traducere de Irina Bazon