ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Artistul Andre Rieu a fost impresionat de drama românilor și a venit special la București să aprindă o lumânare in memoria victimelelor tragediei de la Colectiv.  Printre lacrimi, artistul olandez a spus că va scoate în curând un DVD, iar toți banii obținuți îi va dona familiilor victimelor.

Andre Rieu a ajuns sâmbătă seara, cu un avion privat, în România, pentru a depune o coroană de flori și a se reculege la locul tragediei de vinerea trecută, din Clubul Colectiv.
 
Artistul a îngenuncheat, alături de oamenii care si azi au venit să aprindă o lumânare în fața clubului, și nu și-a putut stăpâni lacrimile. Vizibil marcat, artistul cu greu și-a găsit cuvintele, declarând reporterilor că va dona banii din încasările unui DVD care va ieși în curând pe piață, pentru ajutorarea victimelor tragediei de la Colectiv.
 
”Datorită românilor am niște amintiri atât de plăcute. Când am auzit ce s-a întâmplat, tot ce mi-am dorit a fost să vin aici și să plâng alături de voi. Tot ce vă pot oferi este muzica mea și sper să vă ajute. Am făcut un DVD cu toată această frumoasă muzică, tocmai ce l-am terminat, și vreau să dau toți banii familiilor. Nu știu câți bani, depinde de câți oameni vor cumpăra DVD-ul. Sper ca mulți oameni să-l cumpere. Este un DVD românesc. Eu nu vă pot da decât muzica și acei bani și sper să-i ajute pe oameni”, a spus artistul cu lacrimi în ochi.
 
Sâmbătă, bilanțul tragediei din Club Colectiv a crescut, ajungând, de la 32 de morți, la 39 de morți.