ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Andreea Marin a dezvăluit la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV că a fost infectată cu virusul SARS-COV-2 și a făcut boala Covidului deși s-a vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-coronavirus, scrie Capital. Vedeta, care a spus că a avut COVID și n-a fost o plăcere, se alătura altor personalități dublu-vaccinate și infectate, ca Elena Merișoreanu, Monica Anghel, Sorin Oprescu sau Alexandru Arșinel. Artista Elena Merișoreanu a mărturisit ieri că peste 50% din cei internați la Spitalul Matei Balș alături de ea sunt vaccinați.

Într-o emisiune de la Prima TV, Andreea Marin, adeptă a tuturor măsurilor de protecție, inclusiv masca, a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus, în ciuda faptului că s-a vaccinat cu schema completă. Aceasta a precizat că experiența nu a fost una plăcută și că a fost nevoită să stea în casă timp de 14 zile.

„Am trecut și eu prin această experiență a COVID-ului de curând. N-a fost o plăcere. Mare parte din echipa cu care am lucrat într-un proiect, am călătorit în străinătate, am filmat, mare parte din echipă s-a îmbolnăvit. Probabil s-a transmis foarte ușor această variantă de la unul la altul. Și uite așa am trecut prin 14 zile de stat cuminte acasă.”, preciza vedeta.

Deși s-a infectat, Andreea Marin consideră că vaccinul anti-COVID a protejat-o

”Nu este o experiență plăcută, asta este, însă eu fiind vaccinată acum 5 luni și ceva, cu alte cuvinte am mai pierdut din apărare, eu totuși am avut o variantă ușoară. Am fost păzită totuși de vaccin. Când am ajuns la spital să-mi fac analizele, după ce am trecut prin boală, să mă asigur că totul e bine pulmonar. Am înțeles foarte clar, vorbind cu medicii de acolo, e o concluzie trasă de medici, la nivel mondial, cât de mare este diferența atunci când ești vaccinat.”, spune aceasta.

Ce simptome a avut aceasta

Andreea Marin a dezvăluit că a avut simptomele unei gripe puternice, respectiv dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură și dureri în gât.

”Am stat câteva zile la pat, am avut simptomele unei gripe puternice. Cu dureri de cap, de mușchi, de corp, temperatură, dureri de gât. În fine, nu e plăcut, dar am trecut și prin asta”, a declarat Andreea Marin pentru sursa citată. Și iubitul vedetei, Adrian Brâncoveanu, a fost infectat, a dat de înțeles Andreea Marin. Având în vedere personalitatea Andreei, nu credem că l-a lăsat nevaccinat.