ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul britanic a redus perioada de izolare pentru persoanele vaccinate care au contractat COVID-19 de la zece la șapte zile, potrivit Știripesurse.

Astfel, persoanele care au două teste antigen negative realizate în ziua a șasea și a șaptea după ce au fost testate pozitiv vor putea ieși din izolare.

Motivul pentru care guvernul a luat această decizie, este pentru a permite mai multor persoane să petreacă Crăciunul cu familiile lor:

"Dacă ați fost testat pozitiv sau ați prezentat primele simptome sâmbătă, 18 (decembrie), vă veți putea bucura de masa de Crăciun" împreună cu familia, "presupunând că testul dumneavoastră antigen este negativ în a șasea și a șaptea zi", a declarat ministrul adjunct al Sănătății, Gillian Keegan.

Marea Britanie rămâne în continuare una dintre țările cele mai afectate de pandemia de COVID-19 din Europa, cu peste 147.000 de decese, și 90.629 de noi cazuri noi.