ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministerul Apărării Naționale a pus la dispoziția românilor care au cont pe Facebook o aplicație pentru personalizarea cover-ului special pentru 1 Decembrie.

”Arborează Drapelul României în casa ta virtuală! De Ziua Națională a României personalizează-ți pagina de Facebook, descarcă și folosește imaginile interactive accesând platforma noastră. De Ziua Națională a României schimbă-ți cover-ul de Facebook cu unul personalizat generat de aplicația noastră”, se arată pe pagina de Facebook a MApN.
 
Aplicația este disponibilă AICI.
 
Tot ce trebuie să faci este să încarci o fotografie de-a ta și să apeși butonul ”Start”, care îți generează cover-ul pesrsonalizat pe care apoi poți să-l descarci și să îl pui pe contul tău de Facebook.

Potrivit MApN, peste 2.600 de militari și specialiști, cu 360 de mijloace tehnice, din Ministerul Apărării Naționale,
Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Protecție și Pază, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Administrația Națională a Penitenciarelor și Poliția Locală București vor participa, marți, începând cu ora 11.00, la parada militară de Ziua Națională a României, în Piața Constituției din București.