ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Condițiile neplăcute în care trebuie să circule călătorii CFR nu mai sunt ceva nou, iar în perioade cu temperaturi extrem de ridicate, o deplasare cu trenul în România devine un adevărat test de rezistență, informează B1.ro. 

Printr-un astfel de test a fost nevoit să treacă și Sorin Psatta, profesor universitar la Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, care a povestit, într-o postare pe Facebook, cum călătorește spre Constanța într-un tren, la clasa întâi, fără aer condiționat și ale cărui geamuri nu pot fi deschise. 

„C.F.R ar trebui să vândă și asigurări, odată cu biletele de tren, sunt de peste o oră în IR1585, în drum spre Constanța, la clasa întâi sunt 40 de grade, aerul nu merge, geamuri nu pot fi deschise, au leșinat vreo 2 călători până acum, mulți s-au înghesuit spre marginea vagonului, după ce au forțat ușa din capăt să rămână deschisă, câțiva merg acum pe scara trenului, agățați de bare, controlorii oricum nu mai au curajul să apară că-i bate lumea de supărare, dă, Doamne, să rezist... #caîncodru #darmultmaicald”, a scris Sorin Psatta pe Facebook.