ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Concursul Internațional OrthPhoto Awards s-a încheiat cu o ceremonie care a avut loc la Centrul de Cultură Ortodoxă din Bialystok, Polonia, marți, 10 august 2021.
 
Ceremonia a fost, de asemenea, transmisă în direct pe diferite platforme. Concursul s-a aflat la prima ediție și a avut ca scop promovarea și selecția celor mai impresionanți fotografi din lumea ortodoxă.

Peste 650 de fotografi din aproape 30 de țări au participat la concurs, unde au fost trimise peste 4.500 de fotografii care prezintă Ortodoxia din 35 de țări, la șapte categorii.

Juriul internațional a fost alcătuit din 21 de persoane care s-au întâlnit online, având dificila sarcină de a analiza și selecta cele mai bune lucrări.

O selecție de fotografii a fost expusă la Catedrala Ortodoxă Sfântul Nicolae din Bialystok și va fi disponibilă pentru a fi vizitată de public în următoarea lună.

Editura Editurii Bisericii Ortodoxe Poloneze va lansa un album foto la sfârșitul anului 2021, care va include imagini din concursul OrthPhoto Awards.

Comitetul de organizare și membrii juriului adresează mulțumiri și felicitări tuturor participanților.

LISTA CÂȘTIGĂTORILOR:

Locul 1: Gheorghiță Epureanu, România

Locul 2: Tomasz Mosciki, Polonia

Locul 3: Florin Cristescu, România
 
Marele Premiu: Vladimir Orlov, Rusia
 
Mențiunea de Onoare: Octavian Chende, România
 
 

Click AICI pentru a vedea fotografiile câștigătoare