ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii s-au sesizat și revoltat zilele acestea de schimbările nefirești și cu buget gigant efectuate la bojdeuca lui Ion Creangă din Humulești sub pretextul restaurării acesteia. Hazul de necaz i-a determinat pe mulți să împărtășească din creațiile lor pe internet.

Acum, că ne-am pricopsit cu Coduri QR și pe Catedrala Mântuirii Neamului, comentatorul Albert Toma a publicat azi fotografia prelucrată de mai sus cu următoarea explicație:

„Dezamăgitor de timizi și de retrogazi mai sunt și agaricii ăia de au „restaurat” Bojdeuca lui Creangă. Ei nu înțeleg că progresul cere modernizare, informatizare, digitalizare...

Dacă iubești frumosul și autenticul, cam așa ar trebui să arate...

Sau măcar să fi cerut părerea Bănescului, purtătorul vânturilor progresiste și ecumeniste din BOR, artizanul derapajelor controlate și dirijate către noua religie browniană mondială. Sigur ar fi aprobat pozitiv așa ceva.”

De asemenea, caricaturistul JUP a publicat și el un desen, amuzant, din același registru: