ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Baschetbalista Alessia Maria Raiciu a murit subit, luni, în ziua când împlinea 18 ani, totodată și ziua ei de nume - Adormirea Maicii Domnului. Anunțul a venit de la Federația Română de Baschet, citată de ȘtiripeSurse. „Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme… Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani”, anunță FRB, pe pagina de Facebook. Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Noi „morți subite” în rândul tinerilor: Doi sportivi din SUA, ambii de 20 de ani, un baschetbalist și o înotătoare, au decedat. Baschetbalistul a suferit un stop cardiac în timpul unui joc 

„Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Odihnește-te în Pace, Alessia!”, mai scriu reprezentanții Federației. Tânăra a fost găsită moartă acasă, ieri. Se pare că sportiva a avut parte de o moarte suspectă. Deocamdată nu se cunoaște cauza morții, dar se fac cercetări în acest caz.

O listă impresionantă de sportivi din întreaga lume decedați sau schilodiți de vaccin și un VIDEO pe măsură. Publicații americane și germane scriu despre numărul neobișnuit de mare de jucători care s-au prăbușit pe teren. La noi, OMERTA