ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nu pot posta niciun link cu știrea că DNA anchetează achiziția ilogică a celor 120 de milioane de doze de vakseen. De fiecare dată apare atenționarea automată privitoare la cât de nemaipomenit de bine și eficient sunt testate, monitorizate și rafistolite minunatele seruri experimentale.
Dar da, e adevărat că DNA a deschis un dosar penal in rem în legătură cu această achiziție.  
 
Cu ocazia scandalului de presă, coordonatorul campaniei de irațională injectare cu serul experimental* a spus că s-au recepționat 18,5 mil de doze, s-au utilizat 10, iar 3,7 mil sunt încă pe stoc. Nu mai puțin de 5 mil de doze sunt donate sau vândute altor state. 

Pricepeți? România a cumpărat cu cca 15 euro pe doză 5 mil de doze, pe care nu le-a putut utiliza, fiind nevoită să le dea de pomană, ca să nu se strice. 

Regula follow the money impune ca cele câteva firme de casă ale puterii plandemice care s-au ocupat cu intermedierea, transportul, depozitarea la -80 de grade, distribuția la punctele de vakseenare și injectarea la coadă la mici, în parcare sau pe stadion, să fie audiate om cu om, contract cu contract. Plus lanțul decizional de la INSP, DSP, DSU, Tătaru, V V Voiculescu, Orban, Cîțu, Arafat. Sper să nu se oprească ancheta la vreun țap ispășitor.

*cu toate că nu mai are nicio eficiență în fața noilor variante, vakseenarea este încă privită ca singura soluție la plandemie, fiind atât de mare disperarea de a consuma această marfă inutilă încât puterea plandemică își asumă riscul de a distruge democrația prin imouberra apartheidului sanitar; așa - zisa schemă completă, consemnată azi pe pașaportul sanitar, nu mai e completă, căci trebuie și diza a treia, ba chiar și doza a patra; din acest punct de vedere, persoana vakseenată cu seril care conține libertate, concedii, concerte, dineuri cu proști etc., este tot o persoană nevakseenată, numai că are "avantajul” de a avea deja în corp serul minune (care s-a dovedit a fi un fâs). 
 
***
 
Ce caută Iohannis la congresul unui partid? 

Un congres care nu ar trebui să se țină decât online, în ciuda "dispensei” acordate de Arafat? Ce, mie mi se permite să țin cursuri la facultate, în amfiteatru? Ce, școlile sunt deschise în "scenariul” roșu? 

Și, mai ales, cum de girează Iohannis, cu prezența sa, un fost și viitor deținut, Cîțu cel prins băut la volan și pus în cătușe în SUA, Cîțu, principalul suspect în dosarul de la DNA privind achizițiile abuzive și fictive a celor 120 de milioane de doze de ser magic (care nu servesc decât la îmbogățirea îmbogățiților de război)? 

Voi, cei care aplaudați apartheidul sanitar comis de acești cinici călcători de Constituție și legi, nu vă simțiți măcar un picuț cu musca pe căciulă?