ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Elena Radu: O știre de final de an

La data de 30.12.2021, Curtea de Apel Bacău a anulat mare parte din HG urile privind starea de la alerta: de la HG nr 394/2020 prin care s-a instituit starea de alertă, până la HG nr 990/2021.

În prezent, este in vigoare HG nr 1242/2021 și ea anulată de Curtea de Apel București.

Încheiem anul cu anularea, în prima instanță de judecată, a tuturor Hotărârilor de Guvern prin care s-a instituit și prelungit starea de alertă, pe teritoriul României, până în prezent.

Urmează ca ICCJ sa stabilească termene in recursuri și să judece recursurile.

Poate, totuși, în anul 2022, starea de alertă va deveni istorie și vom reveni la normalitate.

De experimente ne-am săturat, iar "noua normalitate" nu o acceptăm.


Felicitări pentru verticalitate tuturor celor care nu au uitat în 2021 de Constituție, drepturi, libertăți și au făcut ceva în acest sens!

Mulți nu au uitat sa fie oameni.

Gheorghe Piperea: Un frumos "cadou” pentru gomandant de la agțiune!

Știu că nu are nimeni chef de așa ceva acum, dar cred că asta e cea mai tare veste a anului: Curtea de Apel Bacău a anulat integral toate hotărârile privitoare la starea de alertă, până la nivelul lunii octombrie 2021!

Un frumos "cadou” pentru gomandant de la agțiune!

Ultimele 3, în ordine cronologică, fuseseră deja anulate de CapBuc. În acest moment, conform curților de apel, starea de alertă nu mai are absolut nicio bază legală. Desigur, hotărârile nu sunt definitive, dar nu dă nimeni nicio semnificație juridicaă, politică, sociologică și antropologică faptului că, de 14 ori, 5 curți de apel au spus, la unison, că hotărârile lui Arahat sunt total ilegale?

Hai Liberare!


HOTĂRĂREA AICI