ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un mare număr de doctori, asistenți medicali și infirmieri din Germania au formulat, prin intermediului avocatei Renate Holzeisen, o acțiune în anularea autorizației provizorii de punere pe piață a vaccinurilor experimentale anti-covid bazate pe ingineria genetică, autorizație emisă de birocrația europeană. 

Cazul este acum în fața instanțelor Uniunii, având numarul T – 96/21 și Comisia Europeană în postura de pârât. 

Fiind vorba de o autorizație care are efect automat în toate statele membre ale Uniunii Europene, speța are importanță pentru toți cetățenii UE, motiv pentru care orice astfel de cetățean are dreptul de a interveni în proces. O eventuală hotărâre de anulare a autorizaței va avea, de asemenea, efecte pe tot teritoriul UE. 

De aceea, autoarea acțiunii, avocata Holzeisen, a pus-o la dispoziția publicului. Este în limba germană, dar poate fi tradusă relativ ușor cu google translate.
 
Suplimentar, precizez că procedura în fața Tribunalului de primă instanță sau a Curții permite o suspendare a efectelor actului atacat. 

În fine, reamintesc că între CE și Parlament, pe de o parte, și producătorii de vaccin, pe de altă parte, există mari dispute în legătură cu datele și informațiile însoțitoare ale vaccinului, cu capacitățile de producție și stocare, cu procedurile de farmaco-vigilență și, mai ales, cu suspiciunile de favorizare a unora dintre statele membre în dauna altora sau a Marii Britanii în dauna UE.

De aceea, o înghețare provizorie a autorizației NU este doar o posibilitate teoretică. 

Această acțiune este una dintre cele mai importante din acest an și poate chiar din ultima decadă. Acțiunea face parte din seria de acțiuni pe care presa eretică a denumit-o procesul Nürnberg II (iar presa mainstream a ignorat-o voluntar și propagandistic). 

Acțiunea (va) pune în discuție raționalitatea jocului de-a Dumnezeu practicat de geneticieni și Big Pharma, acuratețea științifică a autorizației provizorii și a testelor prealabile, corupția birocrației revolving door a UE, egalitatea de șanse, libertatea de conștiință și de credință, libertatea omului de a dispune de sine, principiul non-discriminării și democrația, în general. 

De aceea, vom fi și noi acolo, începând de săptămâna viitoare.