ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Funcția de Avocat al Poporului, după revocarea actualei titulare, Renate Weber, ar urma să revină unui reprezentant propus de UDMR, spun surse din coaliție, citate de SPS. Șefia TVR va merge la PNL, iar șefia Radioului Public ar urma să meargă la USR-PLUS potrivit negocierilor din coaliție. De-acum să vedeți demență anticreștină în programele Radio România și TVR.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogan a declarat marți, la Antena 3, pe această temă:

„Am un nume pentru Avocatul Poporului, nu stiu daca e el, dar pot sa va spun ca un om pe care il cunosc foarte bine si cu care am colaborat chiar daca uneori ne-am contrat violent, este Eckstein Kovacs Peter. Chiar nu stiu pe cine pregateste UDMR, am dat exemplul unui om care stiu ca este profesionist in domeniu”.

Rareș Bogdan nu știe mai nimic dar, cum știm, cei care îi spun ce să zică știu ei mai bine.

Fostul senatorul UDMR Eckstein Kovacs Peter este unul dintre primii politicieni care au militat pentru „căsătoriile” incipiente ale homosexualilor recte „partneriatele civile” participând adeseori și la marșurile mândriei homosexuale (foto sus). Într-o conferință de presă din 23 februarie 2008, el afirma că statul român ar trebui să adopte legi prin care cuplurile de homosexuali sa aibă anumite drepturi civile, după cum transmitea Mediafax citat de Cotidianul.

El a depus și un proiect de lege în acest sens. Ulterior, prin 2010, a fost declarat Omul Anului la Gala Premiilor Gay”. La Concurs, serviciile sexuale au fost, totuși, interzise, după cum a declarat organizatorul citat de Ziua de Cluj.

Ca atare, cu saltul din lac în puț, Avocatul Poporului ar putea să-și schimbe denumirea în Avocatul Popoului.

(Slogan valabil și pentru vaccin?)