ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE ORA 23.00, ora României: Trump a fost pus sub acuzare (impeached), pentru a doua oară, în Camera Reprezentanților, marcând o premieră: singurul președinte american supus acestei proceduri de două ori în același mandat. Zece republicani s-au alăturat democraților, care dețin majoritatea în Cameră, pentru a-l acuza pe președinte, conform AP. Vineri se încearcă aceeași mutare în Senat, dar fără mari șanse. Oculta l-a urmărit și azi pe Trump.  Dacă ieri, la rezoluția simbolică de invocare a Amendamentului 25, votul a fost de 223 la 205, azi rezultatul a fost 232 la 197. 322 este numărul simbolic al unei cunoscute societăți secrete americane: Cranii și Oase sau Frația Morții. Președintele, care a urmărit votul din Biroul Oval al Casei Albe urmează să transmită un mesaj video ca răspuns. Tot azi, Donald Trump și-a rugat suporterii supărați să nu producă violențe, informează Breitbart.

ACTUALIZARE ORA 1.00. Mesajul lui Trump:

Camera Reprezentanților a SUA deliberează astăzi, la îndemnul bolșevicei fardate în democrată Nancy Pelosi, procedura de demitere a președintelui SUA, Donald Trump, cu intenția de a-l acuza în Justiție pentru violențele regizate de la Capitoliu din 6 ianuarie a.c.. Dezbaterile au loc sub semnul unui circ de juntă militară (foto) cu trupe ale Gărzii Naționale împrăștiate în interiorul și în jurul Capitoliului, ca într-o stare de veritabil asediu, după cum a cerut extremista de stânga Muriel Bowser, primărița Washington-ul. Pretextul: pretinse informații aberante că Congresul ar urma să fie atacat de 4000 (se știe și numărul) de protestatari pro-Trump înarmați până în dinți. Cum am mai spus, Biden pentru noi este Iliescu 2. SUA trăiește acum coșmarurile României de acum 30 de ani.

Reamintim că Șeful Departamentului Securității Naționale, Chad Wolf, și-a dat demisia, peste noapte, în urmă cu două zile, după ce a semnat ordinul de declarare a stării excepționale de urgență cu începere de pe 13 ianuarie, devansate de la data inițială de 19, cu o zi înaintea inaugurării președintelui instalat de clica Marii Resetări, Joe Biden.

Dispunerea a circa 16.000 de militari ai Gărzii Naționale în zona Capitoliului, la doi pași de Casa Albă, poate însă să aibă intenția ocultă a democraților de a-l împiedica pe Trump să se mențină la putere în cazul unui artificiu în calitatea sa de Comandant suprem al Armatei. Presiunea exagerată a juntei democrate de a-l deposeda pe Trump de putere deși mai sunt doar 7 zile pâna le predarea oficială a acesteia, inclusiv prin atragerea vice-președintelui SUA Mike Pence în această strategie, prin invocarea Amendamentului 25, i-a dat prilejul lui Trump de a transmite ieri democraților să aibă grijă ce-și doresc, ca să nu se întoarcă împotriva lor. Teoretic, Garda Națională este tot sub comandă prezidențială.

Camera a votat marți seară târziu pentru a adopta o rezoluție prin care îl invită pe vicepreședintele Mike Pence să invoce al 25-lea amendament pentru a-l elimina pe președintele Trump din funcție, transmite FoxNews. Votul, de 223, pentru și 205, împotrivă, a fost văzut ca simbolic, deoarece Pence a spus deja că nu va lua măsurile. 223 în oglindă, 322, este numele unei societăți secrete cunoscute în America.

Dictatura electronică anti-Trump: Google-YouTube, pe urmele Facebook, Instagram, Twitter, Apple și Amazon

Asaltul asupra lui Trump se întețește. Astăzi, Google a ras contul de YouTube al președintelui SUA, într-un nou atac incalificabil la adresa democrației autentice, chipurile pentru a preveni posibile incitări la violență, după cum au susținut și șefii platformelor progresiste Facebook și Twitter. Intențiile sunt clare și se dovedește din nou că marile companii care încearcă să suprime libertatea cuvântului la nivel mondial sunt mână în mână cu păpușarii Partidului Democrat din SUA, care țin în mână și numeroși republicani. Vineri, și republicanii din Senat se gândesc să înceapă procesul de impeachment al lui Trump, transmite Reuters.

Breitbart amintește că săptămâna trecută, Twitter i-a interzis definitiv președintelui Trump accesul pe platforma sa, iar Mark Zuckerberg l-a blocat pe președinte din conturile sale de Facebook și Instagram, „pe termen nelimitat”, sub pretextul incitării la violențe. După ce Twitter, Facebook și Instagram au închis conturile președintelui, Google și Apple au interzis platforma de social-media conservatoare Parler din magazinele lor de aplicații, ceea ce a exclus efectiv aplicația de pe toate smartphone-urile Android și Apple din întreaga lume. După aceea, Amazon s-a mișcat rapid pentru a interzice site-ul de pe serverele sale, ceea ca a aruncat rețeaua Parler în offline, până când aceasta va găsi găzduire la alt furnizor. YouTube s-a alăturat Twitter, Facebook, Instagram, Google, Apple și Amazon. Luni, platforma de partajare video Rumble a intentat un proces împotriva Google, susținând că molohul electronic alterează algoritmul în rezultatele de căutare în favoarea videoclipurilor YouTube.

ActiveNews și-a deschis de asemenea conturi oficiale pe Parler, Gab și Rumble, ceea ce vă recomandăm și dvs.

Ultima bombă a Administrației SUA: Dovezi că Virusul chinezesc SARS-CoV-2 a fost creat în laborator

Pe fondul acesta, analistul Adrian Pătrușcă semnalează în EVZ noua mișcare a Administrației Trump, care nu știm însă în ce măsură ar putea răsturna actuala situație politică din SUA. Astfel, ministrul de Externe american Michael Pompeo, după ce a ținut bine în priză China zilele acestea, prin afirmații ca dușmanul chinez este „în interiorul porților” - cu aluzie directă la Echipa Biden - iese la un nou atac frontal la adresa Chinei.

Astfel, el afirmă că virusul chinezesc - cum îi spune Trump -, COVID-19, a fost creat în laborator și nu a fost transmis pe cale naturală de la om de animale. Mike Pompeo a declarat că va prezenta dovezi concrete în acest sens, afirmă înalți oficiali de la Washington citați de Daily Mail.

Pompeo urmează să dezvăluie și legăturile dintre laborator și armata chineză, afirmând că aici se făceau experimente militare, transmite EVZ.

În ceea ce privește Organizația Mondială a Sănătății, Pompeo o va acuza că nu a reușit să demareze o anchetă. Mai mult, echipa OMS, care va ajunge în China peste câteva zile, nu va vizita laboratorul din Wuhan, despre care se crede că este focarul pandemiei COVID-19.

Surse britanice au confirmat că zvonurile despre intenția administrației Trump de a face aceste dezvăluiri s-au intensificat în ultimele zile.

Consilierul lui Trump pentru Securitate națională, Robert O’Brien, a dat publicității luni, 11 ianuarie, pe site-ul Casei Albe, un comunicat prin care Administrația SUA amenința China.

Comunicatul a fost foarte tăios pe această temă. „Lumea nu mai poate continua să plătească prețul greu pentru naivitatea și complicitatea sa față de practicile iresponsabile și dăunătoare ale Beijingului – fie că este vorba de distrugerea statului de drept în Hong Kong, fie de lipsa de cooperare cu responsabilii din sănătate în privința pandemiei.”

Și comunicatul se încheia amenințător: „Statele Unite examinează alte opțiuni de reacție”.

Matthew Pottinger, consilier adjunct pentru securitate națională a lui Donald Trump, făcea la sfârșitul anului trecut afirmații similare. „Există tot mai multe dovezi că laboratorul (din Wuhan) este probabil sursa cea mai credibilă a virusului.”

Într-o întrunire pe Zoom cu oficiali britanici Pottinger a adăugat: „Până și persoane din conducerea de la Beijing au dezmințit povestea cu piața de animale ca sursă de infectare.”

De asemenea, au apărut dovezi că laboratorul din Wuhan deținea eșantioane de coronavirus, identice în proporție de 96,2% cu SARS-CoV-2 de aproape un deceniu. Aceste informații au alimentat speculațiile privind originea virusului.

Mai mulți cercetători și oameni de știință proeminenți au sugerat că virusul ar putea proveni din laboratorul de la Wuhan. Pe de altă parte, există informații că laboratorul a primit o livrare cu unii dintre cei mai mortali agenți patogeni din lume cu câteva săptămâni înainte de izbucnirea epidemiei.

Se știe de asemenea că laboratorul manipula agenți patogeni naturali, provocându-le mutații pentru a-i face mai infecțioși. Serviciile secrete americane au obținut informații prețioase în acest sens de la un fost angajat al laboratorului din Wuhan.

Acestă informație a Comunității de intelligence a SUA, preluată și de ActiveNews, ne-a adus alături de avocatul Gheorghe Piperea pe o listă negră a neo și vecheo-marxiștilor din România sub acuza falsă de fake-news, în maniera clasică „hoții strigă hoții”. Așteptăm să-l pună și pe secretarul de Stat al SUA pe aceeași listă onorabilă.

Vom reveni cu amănunte din SUA