ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ronald Babb - un soț, tată și bunic în vârstă de 57 de ani - a murit la o săptămână după injectarea cu doza anti-Covid a firmei Johnson & Johnson, după ce, la fel ca mulți alții, s-a mândrit pe Facebook cu isprava făcută și și-a manifestat printr-o așa-zisă glumă disprețul față de „antivacciniști”, informează Health Impact News
 
 
 
 Soților Ronald și Rose Babb li s-a administrat „vaccinul” experimental cu vector viral Johnson & Johnson pe 12 aprilie, la un centru al magazinului Walmart de pe strada Genessee din Camillus, New York, la aproximativ 22 km vest de Syracuse, potrivit paginii de Facebook a bărbatului. Acesta a postat o fotografie cu adeverințele lor de vaccinare, adăugând la descriere că „așteaptă să se transforme în roboți”.

În mod ironic, la data de vaccinare trecută pe adeverința lui Ronald Babb, angajații Walmart au inversat ziua și anul (reieșind data de 21 aprilie 2012, în loc de 12 aprilie 2021) și, în rubrica despre producător, au scris greșit cuvântul „Janssen” - transformând numele vaccinului în „Janson J&J”. Babb a glumit și în legătură cu această eroare materială.

Diverși membri ai familiei și prieteni au lăsat apoi comentarii la postarea cu anunțul lui, avertizând asupra posibilelor efecte adverse și exprimându-și speranța că cei doi soți nu vor păți nimic rău. 

Din păcate, Ronald Babb a murit la doar șapte zile după injectare, luni, 19 aprilie 2021, lăsând în urmă soția de 36 de ani, patru copii și șapte nepoți. 
 
 
 
Poate cel mai inspirat comentariu a fost cel al utilizatoarei Andrea Danielle: „Îmi pare rău că nu ați avut consimțământ informat în privința acestui vaccin”. Nu la fel de indulgent ca remarca Annei Masih, care concluzionează post-mortem: „De-acum chiar nu veți mai face Covid niciodată!”...